Featured, Showbiz

Fuego ne arata ce inseamna drag de Romania

Emisiunile lui Paul Surugiu-Fuego  „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, în doar opt săptămâni, într-una dintre cele mai îndrăgite producții ale TVR-ului, reușind să crească spectaculos în audiențe și în preferințele telespectatorilor.

Emisiunile lui Paul Surugiu-Fuego  „DRAG DE ROMÂNIA MEA!Duminica aceasta, pe 2 decembrie, de la ora 15.00,Fuego va celebra România, fix după Centenar, cu o gală de referință, în care clipele vor fi cu adevărat unice, iar personajele principale valoroase. Astfel, Paul ne va vorbi și ne va canta despre bucuria de a fi român, despre întoarcerea românilor acasă și despre patria aceasta mare, având pregătit pentru publicul său drag un cântec nou, în premiera.

blank

Îi vor fi alături, invitații de seamă, adevărate simboluri ale domeniului lor de activitate. Astfel, Mariana Anghel ne aduce, din Hunedoara istorică, cu chipul său angelic, cântecul patriotic, portul autentic și-un spectaculos cu Fuego. Marele cosmonaut, lordul cerului, Dumitru Dorin Prunariu va vorbi despre mândria de a fi român, despre activitatea sa impresionantă și despre proiectele de viitor ale domeniului acesta, atât de puțin cunoscut și promovat la noi.

Surprizele se țin lanț
Corul Național de Cameră MADRIGAL – MARIN CONSTANTIN, un brand de țară, ambasadori ai României în lume, vor aduce emoție și frumoase cântece dedicate României, în platoul emisiunii lui Fuego. Surprizele se țin lanț, cântece de seamă vor prinde viață din nou prin glasul lui Fuego, iar marele actor DOREL VIȘAN ne va oferi o lecție de patriotism, o radiografie clară a românului actual. Așadar, o ediție specială, cu puternice simțiri românești, în care-i veți putea revedea și pe SUPERMARKET și baletul Florin Mariș!

blank