Featured, Showbiz

Fuego își iubește fanii dar recunoaște, cu sinceritate: Am momente în care aș vrea să trec neobservat

Artist celebru și foarte îndrăgit, Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, debordează de sinceritate și modestie și își deschide inima în fața publicului, recunoscând că, uneori, ar vrea să fie un simplu om, un trecător ca oricare altul.

Legat de celebritate, Fuego mărturisește:“Aș fi ipocrit să nu spun că sunt și părți pozitive, dar lucrurile nu stau așa cum le văd oamenii. Viața aceasta, în lumina, reflectoarelor, este pe cât de frumoasă, pe atât de dificil de dus, în ani. Am momente în care aș vrea să trec neobservat”.

Artist fără aere de vedetă, deși umple săli de spectacole, Fuego este modest și sincer și, cu siguranță, în afara minunatei sale voci inconfundabile, și acesta este unul dintre motivele pentru care este iubit de public. Unii consideră, probabil, că mărturisirea lui, sinceră, poate fi semn de slăbiciune. Din contră, publicul apreciază că își deschide sufletul și lasă să se vadă și omul, nu doar artistul Fuego.

Recunoaște că, înainte de a fi cântăreț și om de televiziune, este o persoană ca toate celelate, cu trăirile ei, cu stările ei, cu neliniștile și cu bucuriile ei și spune, cu sinceritate: “Nu sunt un star. Sunt doar un artist căruia îi place ceea ce face! Dar, uneori, mi-aș dori să nu mă recunoască nimeni”.