Fuego, Interviu emoţionant: Nu și-a văzut de șase luni mama și bunica din cauza pandemiei!
Featured, Showbiz

Fuego, Interviu emoţionant: Nu și-a văzut de șase luni mama și bunica din cauza pandemiei!

Interviu emoționant cu artistul Paul Surugiu-Fuego. Nici pentru el viața în pandemie nu e deloc ușoară. La început s-a bucurat de puțină liniște și odihnă, ca ulterior să ajungă să se simtă inutil și să ducă dorul pubicului său iubit. Paul Surugiu (43 de ani), pe numele său real, ne-a vorbit, cu suflet, într-un interviu exclusiv despre proiectele lui și desprea cea mai iubită ființă: mama.

Interviu emoționant cu Fuego: Perioada de pandemie n-am apucat să o resimt dur. Asta pentru că veneam după o perioadă plină și extrem de agitată și am încercat, în primă fază, să mă odihnesc. Apoi să mă obișnuiesc mental cu schimbările și-apoi să fac nenumărate proiecte.

Da, având mult timp liber, am pictat intens, am așternut pe pânză doruri și amintiri, bucurii și tristeți, în nuanțe, în florile mele. Am pregătit deja o expoziție viitoare, dar aștept acum să se ridice restricțiile ca să o pot realiza. Am conștientizat apoi că trebuie să fiu alături de publicul meu, să solidarizăm împreună și să trecem împreună peste clipele grele, astfel că am făcut live-uri pe Facebook permanent, am dat startul unei campanii online „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, am lansat mai multe melodii noi, dar și colaje interesante și le-am pus pe canalul meu oficial de Youtube, la care vă invit să vă abonați – FUEGO-PAUL SURUGIU.
Interviu emoționant cu Paul Surugiu-FuegoFuego, Interviu emoţionant: Nu și-a văzut de șase luni mama și bunica din cauza pandemiei!

Am lansat proiectul „DRAG DE POEZIE”, oferind oamenilor, zilnic, timp de o lună și jumătate, câte o poezie pe zi, recitată de mine, promovând astfel poeții români contemporani. Curând apare un nou album cu maestrul Jolt Kerestely, unde recit poeme pentru muzica lui și desigur, surpriză, de ziua mea … o carte atipică. Și tot în curând, pentru sezonul de toamnă, am mai multe melodii noi-nouțe, spectaculoase, cu versuri superbe și stări diverse, și clasice și moderne.

Am scris, am reflectat, mi-am pus ordine în gânduri și-n lucruri, am gătit, am citit, m-am uitat la filme, la seriale, m-am dezvoltat și-am evoluat și am vorbit mai mult cu oamenii pe care, vrând-nevrând, i-am neglijat oarecum până acum, din lipsa timpului. Iar la finalul lui aprilie am intrat pe…calea undelor și-am hotărât să fac emisiunea de radio “GRAMOFON”, la NAȚIONAL FM, emisiune care s-a bucurat de mare succes timp de trei luni, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 19.00, având peste 50 de invitați și nenumărate momente speciale. Acum suntem în vacanță, până pe 1 septembrie când revin cu al doilea sezon al GRAMOFONULUI, mai interesant, la NAȚIONAL FM, tot de la 19.00, de luni până vineri.

Click!: Artiștii nu sunt obișnuiți să stea acasă. A fost greu?

Fuego: Nu e simplu. Ba dimpotrivă! Simți că nu mai ești util, te simți legat de mâini și de picioare și parcă nu te poți manifesta în voie, nu poți fi tu dacă nu îți exerciți talentul, profesia. E greu pentru că perioada s-a prelungit, eu unul nemaivând manifestări din martie. E greu să faci o schimbare majoră, care să țină atât de mult. Eu sunt un om activ, mereu pus pe mișcare și pe noi provocări și-atunci a trebuit să mă reprofilez rapid, să găsesc activități, dar îmi lipsește scena, îmi lipsește contactul cu publicul. Mă voi reîntâlni cu admiratorii mei chiar de ziua mea, pe 23 august, la Teatrul de Vară Herăstrău, când voi avea, de la ora 20.00, un concert alături de band-ul meu, pentru 500 de persoane, câte avem voie să lăsăm în sală, respectând toate măsurile aferente de prevenție.

Fuego, Interviu emoţionant: Nu și-a văzut de șase luni mama și bunica din cauza pandemiei!

Fuego, Interviu emoţionant: Nu și-a văzut de șase luni mama și bunica din cauza pandemiei!

Nu și-a văzut de șase luni mama și bunica
Click!: Cât timp nu ți-ai văzut mama în pandemie? Mama ta te susține și te-a susținut mult în carieră. S-a mutat la București?

Fuego: Am încercat să o feresc de orice risc posibil. Și pe ea și pe bunica mea. Pandemia a prins-o la Turda și nu ne-am văzut toată perioada. Nu ne văzusem oricum din decembrie, când am ajuns acasă cu turneul de colinde, eu plecând apoi în Israel și în America. Toată perioada de pandemie am fost liniștit și-am ajuns în iunie acasă, ca să le văd. Cred că era necesar să ne gândim la cei mai în vârstă și să-i protejăm, de orice posibilitate, cât de mică, de-a păți ceva. Ulterior mama a venit la București. Într-adevăr, mă susține și m-a susținut mereu. Mi-e sprijin, umăr pe care să-mi spun tristețile și bucuriile, este umor și alinare pentru mine. Mama este omul căruia îi datorez, în final, ce sunt azi. Sigur că publicul a fost important, profesorii, oamenii care m-au format și mi-au dat șanse, dar dacă ea n-ar fi fost, să se zbată, să se lupte cu morile de foc, să facă, alături de tata, sacrificii majore pentru formarea mea, n-aș fi fost ce-am ajuns azi. Nu s-a mutat definitiv la București, pentru că nu se poate dezlipi complet de locul și casa ei, de la Turda. Acolo are prietene și parte din timp stă acolo, parte la București. Acolo este și Bubulina, bunica mea, care are 86 de ani și care are nevoie și ea de ajutor și de un sprijin și-o alinare!

Interviu emoționant cu Paul Surugiu-FuegoFuego, Interviu emoţionant: Nu și-a văzut de șase luni mama și bunica din cauza pandemiei!

Fuego: „Iubesc mâncarea românească și basarabeană”
Click!: Ești gurmand. Ce preferințe culinare ai?

Fuego: Da, după cum am tot afirmat și cred că și vede, sunt un om gurmand. Mai ales acum, în pandemie, mi-am făcut tot felul de pofte și-am mai pus câteva kilograme în plus, dar le voi da jos rapid, cu micile mele restricții culinare. Nu sunt ahtiat după mâncare și n-am fost niciodată, în schimb sunt pofticios nevoie mare, iar asta lasă uneori semne. Consider că nu trăim ca să mâncăm, dar uneori este o bucurie să ne delectăm cu bunătăți. Și nu neapărat sofisticate, ci simple. N-am fost niciodată fanul filosofiei în mâncare. Mâncarea trebuie să aibă gust, iar atunci când complici lucrurile, se pierde, de multe ori, din esență. Iubesc mâncarea românească și cea basarabeană, de influență rusească, cu gust, cu consistență. Iubesc supele și ciorbele, fructele și dulcele. Mai bine aș spune ce nu-mi place, pentru că-i mai simplu – nu manânc miel sau oaie, nu mă dau în vânt după fructele de mare, nu-mi plac mâncărurile cu bulion sau suc de roșii, evit să mânânc grăsimi în ultimii doi ani.

Interviu preluat de la Clik. ro

blank