fuego
Featured, Showbiz

Fuego, în timpul liceului aborda un alt gen muzical și arăta complet diferit: „Am evoluat”

Fuego, cel care acum se află în topul celor mai iubiți artiști din România, a trecut printr-o etapă, în liceu, în care își căuta drumul în carieră. Pe atunci, genul pop-rock era cel care i-a atras atenția, iar look-ul lui era în armonie cu stilul muzical adoptat.
fuego
Îndrăgitul artst Fuego le-a arătat fanilor o fotografie nemaivăzută cu el, de la începutul anilor 90. În trecut, el a mai împărtășit imagini din perioada liceului, dar niciodata nu avea un look atât de îndepărtat de cel pe care îl afișează în prezent.

Artistul a postat fotografia pe contul său de Instagram, alături de un mesaj în care vorbește despre evoluția sa și despre timpurile în care încă experimenta cu alte genuri muzicale

Fuego avea un stil vestimentar total diferit

„E tare frumos să privești înapoi, fără nostalgie și să vezi că vremea n-a trecut fără rost! Mie îmi place să-mi aduc aminte și chiar dacă nu trăiesc din amintiri, ele fac parte din întregul meu! N-aș putea șterge cu buretele perioade, mai bune sau mai puțin bune! Sunt cum sunt azi datorită fiecărei lecții pe care am învățat-o, fiecărui om care m-a ajutat sau m-a dezamăgit! În fine, iată mai jos câteva ipostaze cu mine de la începutul anilor 90. Eram la liceu, cântam în zona Ardealului mai mult și abordam un alt gen, un pop-rock mai modern, încercând cumva să-mi găsesc drumul”, a scris Paul Surugiu.

În fotografie, Fuego era la vârsta adolescenței și purta o banderolă neagră peste părul rebel. Cămașa descchisă pe piept și lanțurile de la gât completau perfect look-ul.

Cântărețul a ținut să precizeze că s-au produs multe schimbări de atunci, iar el a reușit să ajungă unde și-a propus.

„Între timp am evoluat, am schimbat genul muzical, am trecut prin etape și am reușit să-mi îndeplinesc visele. Nu râdeți prea tare, eram totuși un copil! Glumesc, pentru că de-ar fi să dau timpul înapoi, aș porni pe-același parcurs! Vă iubesc!”, a transmis acesta, în încheierea mesajului.
Fuego 55

blank