Featured, Showbiz

Fuego. Duminică, 6 octombrie ediție regală, de poezie și muzică de calitate la tvr 2

Duminică, 6 octombrie, de la ora 15.00, la TVR 2, TVR HD și TVR+, vă oferim o ediție regală, cu poezie, cu sensibilitate și putere și cu un strop din înțelepciunea unor artiști care și-au definit activitatea și viața prin demnitate și profesionalism invitati lui Paul Surugiu – Fuego.

O țară fără valori este un spațiu fără identitate. Poate că pare, cumva, reduntantă această frază, dar în peisajul în care nimic nu mai e corect și rațional, noi încercăm să vă oferim artă și cultură în forma cea mai accesibilă, bucurându-vă de spectacol, de muzică bună, dar și de oameni speciali, pe care știm că-i iubiți și apreciați pentru carierele lor și pentru munca neobosită.

Eroii României prezentați de Paul Surugiu-Fuego, în fiecare duminică, la TVR 2, sunt simboluri românești și adevărate lecții pentru cei care au nevoie de modele și de variante pentru a înțelege ce minuni ascunde această țară.

Duminica o veți cunoaște pe Katharina Scheidereiter, o nemțoaică cu suflet românesc, care ne oferă o lecție despre umanitate și curaj, voință și îndârjire. Katharina locuiește în România de la vârsta de 16 ani. Ea a studiat în țara noastră și a hotărât să rămână și să ajute românii după ce a urmărit un reportaj despre viața copiilor străzii. Povestea ei emoționantă este un adevărat exemplu pentru noi toți!

De asemenea, în exclusivitate, vin la noi cei din minunata familie a doamnei Floarea Calotă. Veți avea ocazia să o cunoașteți pe Ioana Calotă, actriță a teatrului Nottara, dar si pe sotul Ioanei, Alexandru Phillippide, descendent al celebrei familii de cărturari români. Mihai Calotă va fi prezent în studioul emisiunii noastre grație picturilor realizate de el.

Luminița Anghel revine la noi, nu doar pentru a o celebra cu ocazia zilei sale de naștere, ci si pentru a ne interpreta un moment special alături de baletul nostru și desigur, împreună cu Fuego.

La fel de spectaculoasă este și întâlnirea cu Raluca Blejușcă. Cunoscută din anii 2000, din celebra trupă Angel, Raluca s-a retras o perioadă, a devenit mamă și a revenit mai puternică și mai dornică de a oferi artă la cel mai înalt nivel.

Actrița, omul de televiziune și muzicianul Ileana Popovici vine la noi cu istorii de cândva, amintiri și frumoase povețe, dar și cu un omagiu de excepție dedicat Basarabiei, alături de Paul Surugiu-Fuego și pe versurile poetului Grigore Vieru.

Trupa Supermarket și baletul condus de Florin Mariș ne sunt alături, ca de fiecare dată.

De asemenea, Paul Surugiu-Fuego vă oferă în dar cele mai noi melodii ale sale, una dintre ele scrisă de marele compozitor Eugen Doga, pe versurile lui Narcis Avădănei.

***.

Foto: Ana Maria Halalai
Producător: Codruța Prunariu
.
***
.
Program de difuzare și redifuzare:
.
TVR 2: duminică – ora 15:00, vineri – ora 22:00
TVR HD: duminică – ora 15:00, vineri – ora 22:00
TVR MOLDOVA: sâmbătă – ora 16:00
TVR Internațional: duminică – ora 01:10 (ora României), sâmbătă – orele 10:00 și 21:00 (ora României)