Fuego
Showbiz

Fuego, dezvăluiri despre averea adunată în 30 de ani de carieră: „Investițiile mele, în ani, au fost bine gândite și temperate”

Fuego este un artist apreciat și destul de solicitat. Activitatea sa numără zeci de ani petrecuți pe scenă, timp în care a adunat și o avere consistentă. Acest fapt se datorează inteligenței artistului, care a știut de la începutul carierei sale să gestioneze banii.

Secretul este gestionarea eficientă a banilor

În cadrul unui interviu, Fuego a menționat că nu „aruncă banii în vânt” și nu este tentat să facă investiții mari, în special acolo unde nu este sigur. Înainte de a face un pas important, artistul cântărește situația bine.

„E o perioadă complicată, în care nu știu dacă e cazul de investiții majore, astfel că n-am în plan nici o investiție, mai ales una extravagantă, cu Dubai sau alte zone exotice. Nu sunt tentat să devin proprietar într-o zonă pe care nu o cunosc bine și pe care nu o pot analiza cu atenție. Eu nu sunt un om extravagant, nu am astfel de atitudine și nu mă arunc cu capul înainte fără să gândesc”, a precizat el

Averea adunată rezultă din gestionarea eficientă a banilor. Cântărețul a mărturisit că mereu a avut totul gândit.

„Investițiile mele, în ani, au fost bine gândite și temperate. Nu-mi permit, la cât muncesc și am muncit, să arunc banii în neant, pe fereastră, într-o zona pe care nu o știu. Asta nu înseamnă că nu e în regulă! Nu mi-aș lua o casă în altă țară.

Dacă vreau să vizitez orice loc din lumea asta mare, mă sui în avion și merg acolo. Nu am nevoie de o proprietate care să mă lege de un loc sau de o investiție care să fie vulnerabilă! Dar îi felicit pe cei care au acest curaj de care eu nu dispun!”, a mai declarat cântărețul.

Mărturiile lui Fuego despre carieră

De-a lungul carierei, artistul a investit mulți bani în haine, deoarece acestea trebuie să fie elegante pentru a atrage publicul.

„Hainele mele de scenă sunt o poveste. Așa vreau să fie și așa mă simt bine! Nu sunt omul convenționalului! Port redingote lungi pentru că mă avantajează, pentru că nu sunt comune și pentru că dau foarte bine pe scenă.

Aleg să lucrez mereu cu profesioniști și cred eu că apar în fața oamenilor așa cum trebuie de fapt să apară un artist pe scenă – elegant, sclipitor, atent la fiecare detaliu și mereu altfel. Asta și atrage parte din publicul meu. Am sute de haine acasă, pe care nu le mai port unele, pentru că nu mai sunt de actualitate, altele pentru că nu-mi mai vin sau sunt deteriorate.

Nu mă îndur să le arunc sau să le dau. Pe unele le-am regândit alături de o echipă de creatori, pe altele le păstrez. Am un loc imens cu ele, peste 400-500”, a mărturisit artistul.