Featured, Monden, Showbiz

Fuego, declaraiție emoționantă despre adevărata lui mamă!

Paul Surugiu a vorbit cu emoție și sinceritate despre cei 20 de ani de carieră, cu bune și cu rele. Într-un interviu acordat junralistilor de la evz.ro, Fuego a răspuns tuturor întrebărilor la care fanii săi și nu numai așteptau răspuns. 

Artistului îi place să spună că s-a născut pe drumuri și că proiectele sale numeroase îi dau energia de care are nevoie, deși este tot timpul plecat.

„Cred că am fost născut pentru a fi pe drumuri. Sincer, e un mod de viaţă pe care-l iubesc. N-aş putea sta acasă, fără activitate, perioade lungi de timp. Permanent e agitaţie la mine, multe proiecte și activități și uneori mă mir și eu de unde mai am energie. Dar îmi place asta și altfel n-aș funcționa!

Firește că atunci când sunt departe de casă îmi lipsește liniștea căminului meu, pe care l-am construit în așa fel încât să-mi fie un refugiu plăcut. De vreo câțiva ani, îmi simte lipsa și câinele meu, Simba, un superb Akita Inu, care-i mare figură și care e un prieten de nădejde. Duc lipsa serilor cu prietenii mei apropiați și, firește, a mamei (n.r. Eugenia Surugiu), deși sunt perioade mai lungi în care nu ne vedem.

Oricum, după pierderea tatălui, i-am rămas doar eu și îi mulțumesc mereu, așa cum pot, pentru faptul că m-a crescut temeinic și mi-a oferit o educație aleasă. Nu am cum să uit sacrificiile și nopțile nedormite și parcă uneori mi-e greu să-mi imaginez lumea fără ea. Poate tocmai și de asta, toți copiii trebuie să-și caute și să-și sune părinții, atât timp cât nu e prea târziu!

Zis și făcut! Ne-am pus pe treabă și a ieșit un joc interesant, în care oamenii îmi dau de treabă, iar eu, amuzat, le răspund și încerc să îndeplinesc aceste porunci care mă țin din a împodobi bradul. Mă joc șah, cu o kendama, cânt, recit, recomand lucruri, fac snapchat, selfie, boomerang și multe alte acțiuni haioase, care nu doar că mă pun pe mine într-o ipostază inedită, dar duc și campania într-o zonă în care nu punem neapărat accentul pe o promovare agresivă a unui produs, ci a unei idei interesante. Premiul a fost, cu siguranță, meritat, și n-am cum să uit profesionalismul oamenilor care au produs această campanie! Uneori, e nevoie doar de-o idee pentru a face totul!” a declarat Fuego. Cât despre călătora în America artistul are numai povești frumoase.

” America e la modul propriu, țara tuturor posibilăților și a contrastelor majore. Am rămas surprins de frumusețea Vegasului și de libertatea pe care ți-o oferă, la orice pas. San Francisco, New York, dar și Canada au reușit să rezoneze cu mine și sunt fericit că am îmbinat utilul cu plăcutul, într niște țări în care sunt atât de multe diferențe și totuși o acceptare atât de pronunțată.

Experiența a fost benefică, reconfortantă și aș repeta oricând povestea, pentru că mă simt mai bogat! Am cunoscut oameni minunați și locuri de vis! Dar știți voi, nicăieri nu-i mai bine ca acasă, unde totul e parca altfel, cu toți brazii pe care, vreau, nu vreau, prin glumițele altora, să-i împodobesc! Oricum, mi-am depășit niște limite și mi-am dat seama cum funcționează un sistem de imagine care e atât de bine pus la punct!”, a declarat Fuego.

blank