FUEGO
Featured, Life

FUEGO: „De fiecare dată când ma întorc acasă este sărbătoare în sufletul meu! ”

Fuego, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, a vizitat Turda și și-a adus aminte de copilărie.
FUEGO
Paul Surugiu-Fuego spune că de fiecare dată când se află la Turda este sărbătoare în sufletul lui.

”De fiecare dată când ma întorc acasă este sărbătoare în sufletul meu! Nu știu cum e la alții, dar pentru mine, Turda, orașul în care m-am născut și m-am format, este leagăn al bucuriilor! Nu doar pentru că aici sunt mama și bunica, amintirile mele și oameni dragi, ci pentru că Turda înseamnă istorie, tradiție, loc însemnat și frumuseți nespuse! Sunt onorat pentru că în 2019 am devenit cetățean de onoare al orașului, într-o ședință deschisă, după 25 de ani de carieră!

Fiecare stradă din Turda are câte-un fragment din trecutul meu, o lumină și o bucată zdravănă de emoție!
FUEGO
E însăși copilaria mea.

Cu Arieşul, pe malul căruia mi-am visat drumul artistic, cu şcolile şi oamenii care mi-au fost alături şi m-au format, cu imaginile de joc şi veselie, cu salina în care alergam, cu drumurile şerpuite către sala de repetiţii, cu magnificile porţi ale individualizării mele!
2
Paul Surugiu-Fuego declară cu bucurie voi reveni mereu, cu onoare și bucurie, cu muzica și arta mea, dăruind fericiri, în singurul loc în care prietenia, familia, părinții si apartenența, poartă și un nume, scris cu majuscule – TURDA! Vă iubesc!” a spus Paul Surugiu Fuego.

Recent, Paul Surugiu FUEGO a dat un interviu pentru Știrile Antena 1, în care a anunțat că anul acesta, de 23 august, pregătește un concert la Sala Mare a Teatrului Național din capitală, acolo unde se va reîntâlni cu fanii săi, după aproape 1 an și jumătate.

Ultimul concert pe care Paul Surugiu FUEGO l-a susținut cu public a fost în luna martie a anului trecut, într-o apariție la Chișinău.

3

blank