Fuego
Showbiz

Fuego a vorbit despre retragerea din industria muzicală, după 30 de ani de carieră: „Nu-mi doresc să cânt până la o vârstă respectabilă”. Vrea să urmeze modelul Tinei Turner

Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, împlinește, peste puțin timp, 30 de ani de carieră artistică. Interpretul va celebra momentul printr-un spectacol senzațional, la Sala Palatului, unde va interpreta cele mai cunoscute melodii ale sale. Aflat la apogeul carierei sale, artistul a vorbit despre momentul retragerii din industria muzicală, susținând că-și dorește să urmeze modelul regretatei Tinei Turner. Iată declarațiile acestuia!

Fuego și-a construit cariera muzicală în 30 de ani și este, fără doar și poate, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. S-a lansat în anul 1993, la Festivalul de la Mamaia, și nu a durat mult până a devenit cunoscut de o țară întreagă. Cât despre retragerea sa din activitate, interpretul spune că nu-și dorește să cânte până la o vârstă înaintată, ci să părăsească scena cu demnitate, așa cum au făcut-o și artiștii internaționali.

Fuego

Fuego a vorbit despre retragerea din industria muzicală

Deși este la apogeul carierei sale, Fuego a vorbit despre retragerea sa din industria muzicală. Interpretul nu-și dorește să apară în fața publicului până la o vârstă înaintată, ci să urmeze modelul Tinei Turner sau a Tamarei Buciuceanu, și să-și încheie activitatea în plină putere.

„Nu-mi doresc să cânt mult! Atât cât am să pot am să cânt! Marii artiști au preferat să se retragă în vogă fiind. Am adorat-o pe Tina Turner. Am și astăzi autograful ei, cu ștampilă oficială, de la fan-clubul din New-York. E înrămat la mine acasă! Ea s-a retras în plină putere. La fel, marea actriță a noastră, Tamara Buciuceanu Botez.

Ca atare nu-mi doresc să cânt până la o vârstă respectabilă, până la adânci bătrânețe. Vreau să urc pe scenă decent, cât voi putea cânta. În plus atenție, va conta și starea vocii. Dacă un actor poate urca pe scenă și la 70 sau 80 de ani, pentru un solist e mai dificil. Trebuie să-ți menții vocea, să faci vocalize, repetiții. Pe scurt, trebuie să apari în fața publicului ca o stea, așa cum te și percepe el de ani buni. Îmi doresc să cânt, dar nu foarte, foarte mult!’, a spus artistul, potrivit cancan.ro.

De ce Fuego nu mai cântă „Împodobește, mamă, bradul’ anul acesta

Citește și  Ce produse promovează vedetele de televiziune? Cine are succes?

Anul acesta, Fuego și-a propus să nu mai cânte celebrul colind „Împodobește, mamă, bradul’, fiindcă va lansa șase melodii noi. Artistul a filmat deja Revelionul pentru postul TVR 2, iar hitul nu se află, din păcate, în repertoriul său.

„Deja nu mai pot să cânt melodia asta și tocmai de acea am decis să le ofer ascultătorilor mei anul acesta de Crăciun șase melodii noi. Melodiile de Crăciun sunt pe muzica mea și a lui Vlad Crețu de la „Supermarket’, iar versurile aparțin „fratelui’ Adrian Artene (n.r: Adrian Artene este directorial editorial al grupului de presă GÂNDUL ). S-a brodat foarte bine muzica mea cu versurile lui despre popor, țară, despre lucruri care merg adânc la sufletul românului’, a adăugat el, potrivit sursei citate mai sus.

Sursa foto: Facebook

blank