Fuego
Showbiz

Fuego a primit cadouri de la fanii lui, la concerte, și de ce îl sună mama lui în fiecare seară, după spectacole: ”Mă întreabă dacă gâtul mai…”

Fuego a făcut show pe scenă, în plin turneu de colinde! Ce a primit de la fanii lui și de ce îl sună în fiecare seară, mama sa. Artistul a cântat pe un scaun câteva piese și a glumit cu spectatorii. El a povestit tot felul de întâmplări de la concerte. Îndrăgitul interpret va colinda până la data de 3 ianuarie.

Fuego a făcut show pe scenă, în plin turneu de colinde! Ce a primit de la fanii lui și de ce îl sună în fiecare seară mama sa. Îndrăgitul artist a glumit, a dansat și a cântat alături de fanii lui. Și pentru că se făceau tot felul de glume la adresa lui după ce a început să cânte, cu ani în urmă, ‘Împodobește, mamă, bradul’, el a întrebat: ‘Nu sunt eu ăla care împodobește toți brazii din România, luna asta?’.

xFuego

Fuego a făcut show pe scenă, în plin turneu de colinde! Ce a primit de la fanii lui și de ce îl sună în fiecare seară mama sa

Fuego a făcut show pe scenă, în plin turneu de colinde! Ce a primit de la fanii lui și de ce îl sună în fiecare seară, mama sa. Eugenia Surugiu știe că fiul ei colindă în toată țara până pe data de 3 ianuarie și îi poartă de grijă. Femeia care i-a dat viață lui Fuego și-a serbat ziua de naștere pe data de 17 decembrie, iar artistul i-a făcut cele mai frumoase urări.

Artistul a coborât în mijlocul fanilor lui și a cântat de pe un scaun. Iar seara nu se putea încheia fără cea mai iubită melodie a lui de Crăciun, ‘Împodobește, mamă, bradul’, într-o nouă orchestrație.

‘Bine v-am găsit, dragi români. La mulți ani! Să fiți sănătoși și să vă iubească toate bucuriile vieții. Am venit cu mare plăcere în această seară în fața dvs. Sper să aveți o seară pe care să nu o uitați niciodată. Nu am venit oricum. Admirați-mă în toată splendoarea mea. Sunt din Maramureș venit. Și am spus… costumul popular tradițional este atât de special…

Mai ales că prima parte a concertului nostru are un pic așa de influență de Maramureș, prin ritmurile acestea tam-tam-tam, atât de frumoase și de speciale ale acestei zone. Dragi prieteni, să aveți o seară excepțională și cântați împreună cu noi. Aducem mai aproape de voi magia Crăciunului nostru românesc.’, a spus Fuego când a urcat pe scenă, luni seară.

Fuego: ‘Prima dată o să cântăm cântecele mele de Crăciun. Nu sunt eu ăla care împodobește toți brazii din România, luna asta?’

Fuego a făcut spectacol, așa cum îi șade lui bine. Artistul a făcut glume pe scenă cu spectatorii, a dansat și a cântat alături de ei. La un moment dat, a coborât în public, pentru a fi mai aproape de fanii săi și a cântat pe un scaun.

‘O să și dansați. Prima dată o să cântăm cântecele mele de Crăciun. Nu sunt eu ăla care împodobește toți brazii din România, luna asta?’, a spus Fuego, cu umor, pe scenă.

Fuego a primit multe flori, o carte și a povestit că în turneul acesta de Crăciun pe care l-a susținut prin țară a primit și vreo 30 de borcane de dulceață de portocale. ‘Vreți să mai stau aici? Dacă vreți mă urc și pe scaun, dar masa pe mine nu mă ține. Facem accident’, a spus Fuego, în glumă.

Fuego: ‘Dacă pic, pic la dumneata în brațe, doamnă!’

Paul Surugiu alias Fuego le-a povestit spectatorilor o întâmplare amuzantă de la un concert, când o doamnă a venit la el la cabină cu un buchet imens de trandafiri. Aceasta i-a spus ceva de l-a lăsat cu gura căscată!

‘Vă iubesc. Sunteți formidabili. Stau aici, pentru că nu îmi place cum sună acolo… Numai eu știu cum stau aici să nu pic. Dacă pic, pic la dumneata în brațe, doamnă! Auziți o fază interesantă. Pe 30 noiembrie am cântat la Sala Palatului și am sărbătorit anul acesta 30 de ani de carieră. Dar nu îmi dați 30 de ani… Sună pompos, 30 de ani de carieră profesională. Nu-mi place asta cu 47… Asta înseamnă că îmbătrânim.

A venit o doamnă la mine la final, la cabină, cu un buchet mare trandafiri… O doamnă mai doamnă și m-a pupat de vreo trei-patru ori de m-o rujat și mi-a spus: ‘Domnule Fuego, eu vă iubesc și vă ascult de când eram mică!’ Asta pe mine m-o omorât. Nu am dormit vreo trei nopți. Când veniți și mă pupați doamnelor, să nu îmi spuneți niciodată că mă iubiți de mici. Să spuneți că mă iubiți dintotdeauna.’, a povestit artistul pe scena de la Sala Palatului.

Fuego: ‘Mama mă sună în fiecare seară să mă întrebe…’

Fuego a povestit între pauzele de melodii, că femeia care i-a dat viață îl sună în fiecare zi să îl întrebe cum se simte și dacă mai rezistă cu gâtul, având în vedere că el va colinda până pe 3 ianuarie.

‘Nu vreți să știți, am pornit la drum în 27 noiembrie și mai avem până pe 3 ianuarie. Mama mă sună în fiecare seară să mă întrebe dacă gâtul meu mai poate. Mai poate că, atunci când oamenii te iubesc și joci în orașele mari ale României numai ‘sold out’, asta e cea mai mare bucurie și împlinire a vieții mele. Pentru că, dragi prieteni, publicul nu poate fi mințit. Dacă te place vine să te vadă, dacă nu, nu. Și uite fac asta de peste 15 ani și de aceea vă mulțumesc și vă iubesc’, a mai spus Fuego pe scenă.

Printre cadourile de la fani s-au numărat buchete de flori, o carte, dar și un borcan de zacuscă picantă! ‘Nu pot să cred! Zacuscă picantă am primit.’, a mai spus artistul. Seara nu se putea încheia fără cea mai iubită melodie a lui de Crăciun, reorchestrată modern, ‘Împodobește, mamă, bradul’.

blank