Featured, Showbiz

Frumuseţe inedită. Taleedah Tamer, primul model din Arabia Saudită

Taleedah Tamer a facut istorie in iulie 2018, cand si-a facut debutul la Haute Couture Fashion Week de la Paris. A devenit astfel primul supermodel de origine saudita.

La doar o saptamana dupa ce a aparut pe coperta Harper’s Bazaar Arabia, tanara Taleedah Tamer a fost aleasa de Antonio Grimaldi pentru deschiderea colectiei sale de primavara-vara 2018.

Nascuta si crescuta in Jeddah, Taleedah provine dintr-o familie formata dintr-un tata saudit si o mama italiana. Ea ii calca pe urme mamei sale, Cristina, care a colaborat in trecut cu Giorgio Armani, La Perla si Gianfranco Ferre.

“Am inceput sa descoper modelingul cand mama mi-a aratat pozele sale. De asemenea, am fost dintotdeauna pasionata de fotografie si de crearea de imagini, care cred ca au jucat un rol important in interesul meu pentru acest tip de munca”, a spus ea pentru Emirates Women.

Primul sau contact cu modelingul a avut loc la varsta de 13 ani. I-a placut atat de mult incat si-a dorit sa continue pe acest drum.

“Cand eram mica, nu mi-a trecut prin cap faptul ca nu am vazut femei saudite pe copertile revistelor sau la show-urile de moda. Dar cand am crescut, m-am gandit ‘De ce aceste femei nu arata ca mine?’ si ‘De ce modelingul nu se poate face intr-un mod care respecta cultura noastra?”, a spus ea intr-un interviu pentru Harper’s Bazaar.