Life, Stiri, Ultima Ora

Frumuseţe. 5 coafuri care rezistă pe ploaie. Ce stiluri să încerci

 Nu este indicat să petreci ore în şir cu ondulatorul în mână pentru a-ţi face bucle perfect definite. Din cauza umezelii, părul tău va reveni la structura sa naturală în câteva minute, imediat ce ai ieşit din casă. De asemenea, nici placa nu îţi va fi prea mult de folos.

839366l

Încearcă în schimb coafuri care lucrează cu structua naturală a părului, alege cocuri şi împletituri care îţi menţin suviţele sub control. Iată câteva idei:

Cocul înalt
Acest mod de a-ţi prinde părul este foarte eficient pentru zilele în care umiditatea în aer este foarte ridicată, aşa cum se întâmplă când plouă sau ninge. Părul tău va fi perfect strâns, fără ca forma lui să fie afectată de vreme. Prinde-ţi părul cu un elastic într-o coadă înaltă. Răsuceşgte apoi coada şi înfăşoar-o în jurul bazei sale, fixând vârful sub elastic. Daca vrei un look perfect neted, pulverizează spray fixativ pe o periuţă de dinţi pe care nu o mai foloseşti şi netezeşte apoi firele rebele.

Împletituri romantice
Cozile împletite aparent neglijent sunt ideale pe o vreme urâtă, când orice ai face părul tău tot va fi cumva răvăşit. Strânge-ţi tot părul într-o coadă pe o parte şi împleteşte-l în trei sau în stil coadă de peşte. Prinde-l cu un elastic rezistent, de culoarea părului, apoi foloseşte mânerul ascuţit al unui pieptene pentru a lărgi uşor împletitura şi a-i da volum.

Coafură cu bentiţă sau eşarfă
O eşarfă te va ajuta să-ţi protejezi părul de ploaie şi temperaturile scăzute, dar poate fi şi un accesoriu ideal pentru coafurile tale. Alege o eşarfă subţire, pe care să o legi pe cap, asemenea unei bentiţe. Prinde-ţi apoi părul într-o coadă pe o parte, incluzând şi cele două capete lungi ale eşarfei în coadă. Poţi folosi şi o bentiţă care imită eşarfa.

Coroana împletită
Dacă ai părul suficient de lung, o împletitură sub formă de coroană, care să-ţi încadreze creştetul capului, este o alegere perfectă pentru zilele în care plouă. Te ajută să menţii părul aranjat, fără să fie prea mult afectat de umiditate şi de efectele sale.

Coadă înaltă, răvăşită
O coadă prinsă sus, realizată aparent neglijent, este o soluţie de urgenţă pentru zilele urâte, în care părul tău pare complet haotic. Tot ce trebuie să faci este să-l prinzi bine, fără a-l netezi cu prea mare atenţie. Din cauza umidităţii, imediat ce vei ieşi din casă, părul se va ondula treptat, iat tu vei obţine o coafură sexy, fără prea mult efort.