Monden, Stiri

Frumoasele Romaniei. Din topul modelelor de elita

Frumoasele Romaniei. Din topul modelelor de elita

Catrinel Menghia

blankA fost descoperita la 16 ani de Alin Galatescu, cel care a bagat-o pe usa din fata a cele mai mari agentii de fotomodele din Romania, MRA Models. Catrinel s-a facut remarcata prin calitatile fizice impresionante si a atras rapid atentia impresarilor din strainatate, primind astfel oferta de a semna un contract cu firma de lenjerie Emporio Armani. S-a mutat la Milano, unde a devenit unul dintre cele mai solicitate fotomodele pentru campaniile care promoveaza articole de lenjerie intima. Bruno Manetti, Cotton Club, Triumph, Club Neuf, Truworths, dar şi I.D. Sarrieri (România) sunt doar cateva dintre cele mai cunoscute companii a caror imagine a fost Catrinel.

 

Frumoasa moldoveanca a fost prima romanca caruia i s-a propus sa pozeze pentru coperta revistei “Sports Illustrated”. ”Iubesc sa pozez! Iubesc la nebunie aceasta munca! Pentru mine reprezinta o activitate ideala. Nu ma vad facand altceva“, declara Catrinel intr-un interviu.

 

In prezent, Catrinel Menghia traieste la Milano, alaturi de sotul sau, impresarul de fotbal Massimo Brambati, pe care l-a cunoscut la vila creatorului de moda Giorgio Armani, acesta indragostindu-se pe loc de frumoasa romanca.

 

blank