Showbiz, Stiri

Frige! Cât de fierbinte este Magda Pălimaru!

Iat-o mai provocatoare decât ai văzut-o până acum!

Palimaru

Magda Palimariu, frumoasa prezentatoare a rubricii Vremea de la Pro Tv, este protagonista unui shooting special realizat pentru numarul din decembrie al revistei FHM, semnat de catre Ducu Ion.

“A fost o sedinta foto unica pentru ca a trebuit sa dezvalui mai mult din mine si despre mine. Chiar daca difera de alte sedinte foto prin tipicul ei, am reusit sa ma simt in elementul meu, sa ma acomodez cu tinutele care ma imbracau mai putin decat de obicei si sper ca am reusit sa transmit starea mea de bine. Am avut noroc de o echipa profesionista, care m-a sustinut si m-a ajutat sa fiu eu insami”, spune Magda.

Palimaru hot

Fire atenta la detalii, prezentatoarea si-a intrat excelent in rol, iar fotografiile o dovedesc din plin: “Recunosc ca s-ar putea sa nu fiu o persoana cu care sa se lucreze prea usor pentru faptul ca sunt destul de tipicara si tin la anumite atitudini pe care vreau sa le transmit, insa la toate sedintele foto de pana acum am comunicat bine cu toti fotografii, la fel cum s-a intamplat si acum.

Am reusit sa ajungem la un rezultat care ne-a multumit pe toti si ii multumesc intregii echipe cu aceasta ocazie. In concluzie a fost o sedinta foto reusita, lucru pe doresc sa-l transmit si cititorilor FHM”, a incheiat Magda.

blank