Showbiz

FRATII SI SURORILE VEDETOR IN ACTIUNE!

 1 Vizualizari totale,  1 Vizualizari azi

La ce sunt buni fratii si surorile daca nu la micile razboaie din cadrul familiei. Vedetele povestesc patanii si momente din viata lor, in care fratii si surorile lor au fost implicati/e:

„Mai am doi frati si o sora, iar eu, fiind cel mai mic, luam bataie mereu de la ei. Vasile, pictorul, care acum este blandetea intruchipata si e mereu cu capul plecat, in copilarie era cu totul diferit. La 16 ani facea culturism, iar cand venea de la antrenamente, exersa pe mine. La noi in familie, tata era violent cu mama, iar el mostenise agresivitatea”, a retrait amintiri dureroase din copilaria sa, cantaretul Mihai Traistariu.

„Am fost maltratat toata copilaria mea! Lucian ma lua de urechi si ma dadea cu capul de pamant, imi dadea sa mananc gandaci spunandu-mi ca sunt floricele, imi punea filme de groaza si ma teroriza non-stop cu melodia de pe coloana sonora. Nu l-am parat si nu m-am razbunat niciodata! Eram prost rau!”, a povestit amuzat Augustin. O boacana de-a lui Lucian era sa se termine rau de tot. „A pus o perna pe resou in camera in care dormeam si a inchis usa. Noroc ca a sesizat mama fumul, ca altfel nu mai stateam de vorba azi”. O tentativa de asasinat esuata intre fratii Viziru, am putea spune noi, in gluma!

636x646_elenagheorghe

Elena Gheorghe mai are un frate si o sora. Tatal lor este preot si le spunea mereu sa fie cuminti. Insa :”fratele meu Costin ne ciufulea pe mine si pe sora mea si, pentru ca era mai mic cu 4 ani decat mine, nu puteam sa-l ating nici macar cu un deget. Cand veneau colege ori prietene pe la noi si voiam sa povestim linistite, trebuia sa-i cumparam dulciuri, ca sa ne lase sa vorbim. Facea cam ce voia din noi”, a povestit Elena.

Familia Tanase a fost fericita cu doua fete, Denisa si Raluca, impinse amandoua spre o cariera artistica. Celor doua surori le placea sa se sicaneze. „Din primii bani castigati din muzica, sora mea si-a cumparat un parfum foarte scump. Am inceput sa ma dau cu el in toate buzunarele pantalonilor, ca sa-l consum mai repede. Imi mai aduc aminte ca ea de mica a fost ordonata si isi aranja lucrurile in dulap in functie de culori. Eu trageam un tricou de dedesubt si le daramam pe toate, iar ea se supara rau”, se amuza Denisa.

Ilinca Vandici isi aminteste un episod, legat de sora ei mai mare, care era sa se termine rau. „Eram la mare si ma aflam in apa cu sora mea. Intr-o secunda, am simtit cum ma baga cu totul in apa, unde m-a tinut mai bine de un minut. In tot acest timp, am incercat sa-mi tin respiratia. Apoi, au ajuns salvamarii, care mi-au acordat primul ajutor”, isi aminteste cu groaza vedeta Kanal D.

blank