Actualitate

Frații Becali și Cristi Borcea află dacă vor fi condamnaţi din nou

Cristi Borcea și frații Becali află dacă vor fi condamnaţi din nou de judecători. Aceştia au fost trimişi în judecată alături de judecătoarea Geanina Terceanu într-un nou dosar de corupţie.
Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, Aceştia riscă o nouă condamnare de până la şapte ani de închisoare, pentru dare de mită. Alături de Borcea, pe lista inculpaţilor mai apar Geanina Terceanu, fosta judecătoare a Tribunalului Bucureşti, Ioan şi Victor Becali (foşti impresari – condamnaţi şi ei alături de Borcea în Dosarul Transferurilor), George Antonie Iorgovan (cel care ar fi intermediat mita între Borcea şi judecătoarea Terceanu) şi avocatul Costel Daniel Petre, cunoscut pentru faptul că ar fi semnat zeci de denunţuri împotriva mai multor magistraţi după ce a fost prins cu mâţa-n sac de procurorii anticorupţie.

„Ştiu de la judecătoarea Terceanu Geanina că, înainte de pronunţarea hotărârii în dosarul Transferurilor, Borcea Cristian l-a trimis pe avocatul Iorgovan, fiul răposatului Antonie Iorgovan, să-i dea acesteia suma de 10.000 euro, în acelaşi scop, menţionat mai sus, lucru care s-a şi întâmplat, din spusele acesteia. De asemenea, ştiu că din cei 60.000 euro daţi de familia Becali prin intermediul meu judecătoarei, aceasta şi-a achiziţionat un apartament în zona Văcăreşti-Tineretului, în apropierea Mall-ului Sun Plaza, cu suma de aproximativ 70.000 euro”, le-a declarat anchetatorilor unul dintre martorii acuzării.

blank