Actualitate

Frații Becali și Borcea sunt vecini de pat la pușcărie

Fraţii Becali şi fostul şef de la Dinamo, Cristi Borcea sunt colegi de cameră în pușcărie, la Jilava şi se pare că împart frăţeşte acelaşi trai.

Cei trei au beneficiat de bunătatea conducătorilor din penitenciar care au lăsat liber cel de-al patrulea pat din celulă. Astfel, cei trei oameni de fotbal se pot bucura de ceva mai mult spaţiu faţă de ceilalţi deţinuţi.
Mai mult. surse din penitenciar au spus pentru cotidianul Libertatea că cei trei preferă să stea mai mult în celulă şi nu ies loa lucru pentru a câştiga zile libere.
”Sunt prea boieri, îi știe toată pușcăria. Nu se coboară. Nu se lipesc nici măcar acolo unde munca e curată, adică la tâmplărie sau la traforaj. La fabricatul tablelor (n.r.semenele de circulație făcute într-un atelier al închisorii) nici nu se pune problema să-i vezi”, au dezvăluit surse din penitenciar.
Totuşi, se pare că cei trei au fost nevoiţi să facă un pic de efort pentru că a trebuit să pună mâna pe mătură. ”Fiecare deținut trebuie să-și facă curățenie la locul de deținere. Nu e opțional, e obligatoriu și, foarte important, nu se recompensează”, au adăugat aceleași surse.