Fratele regretatei artiste cu “părul de foc”, Mădălina Manole, este dat în judecată de fostul soț al cântăreței, pe motiv că postează fotografii cu răposata lui soție.

Fratele Mădălinei Manole a anunțat într-o postare pe Facebook, că este dat în judecată de fostul soț al cântăreței, Petru Mircea, sub acuzația că postează poze cu regretata artistă.

La 11 ani de la moartea Mădălinei Manole, războiul dintre fratele artistei și fostul soț nu pare să se sfârșească. De data aceasta, conflictul dintre cei doi a pornit de la faptul că Marian Manole pune poze cu propria lui soră, pe rețelele de socializare. Motivul, aparent absurd, pentru care fostul soț al artistei vrea să acționeze pe cale legală, a fost dezvăluit chiar de fratele Mădălinei Manole, într-o postare pe Facebook. Marian Manole va fi nevoit să închidă pagina pe care a creat-o în memoria artistei.

”Dragi fani ai MădălineI, începând de azi, de mâine sau poimâine, voi renunța la acest cont de Facebook dedicat surorii mele! Puiucul, fostul meu cumnat, mă dă în judecată! Principalele capete de acuzare sunt: 1) Postez poze cu casa lui. 2) Postez poze cu copilul lui. 3) POSTEZ POZE CU SOTIA LUI ,MAGDA! Și spune el, că este ILEGAL! ȘOCANT!!! Postez poze cu MAGDA, sora mea, nevasta lui, adică cu artista Mădălina Manole! Măgduța îi spuneau părinții mei! El îi spunea Magda!”, a scris fratele Mădălinei Manole pe Facebook.

Marian Manole: „Este sora mea și nicio lege din țara asta nu-mi interzice să folosesc numele ei”

Marian Manole a dezvăluit că sora sa, artista Mădălina Manole, a devenit un brand înregistrat, care aparține în prezent lui Petru Mircea.

“Mai nou, Mădălina Manole este brand înregistrat! Drepturile folosirii acestui brand îi aparțin lui! Oricine vrea să facă ceva în memoria artistei trebuie să i se adreseze lui! Eu am trecut peste el! Mi se rupe de dânsul! Este sora mea și nicio lege din țara asta nu-mi interzice să folosesc numele ei de scenă, să postez imagini cu ea! El vrea să-mi bage pumnul în gură ca să se aștearnă liniștea peste acest caz! Îl deranjează că, și după 11 ani de la moartea ei, se vorbește despre Ea! Ce să fac? Voi începe să postez numai și numai despre mine, viața mea, glume, bancuri, cafeluțe de dimineață, inimioare, sport, filme, orice!”, a adăugat Marian Manole.

Marian Manole a precizat că nu are bani de proces, așa că intentionează să scoată la licitație albumele Mădălinei, precum și poze sau tablouri ale artistei.

“Mă pregătesc de procese! Cu dânsul! N-am bani de avocați! O să scot la licitație câteva lucruri care le mai am de la ea, câteva CD-uri, fotografii, un tablou mare, câteva mici, dar cred că mă voi reprezenta singur în instanță! Trebuie să înfrunt «balaurul»! Sau facem chetă, punem mână de la mână și îi oferim «săracului» ceva, numai ca să ne dea voie să nu o îngropăm pe Mădălina Manole definitiv! Să mai existe! Stați, că n-am zis nimic de copil! Copilul lui! Este ilegal să postez imagini cu copilul Mădălinei l! Hmm! Puiucule, să ne trăiești! Ești o mare personalitate!”, a mai scris Marian Manole pe Facebook.