Fotomodelul
Showbiz

Fotomodelul Valeria Kruk spune adevărul despre despărțirea de fostul fotbalist de la Chiajna

Cunoscutul fotomodelul ucrainean Valeria Kruk a lăsat de curând să se înţeleagă că despărţirea sa de fostul fotbalist Artem Milevski, trecut în 2016 şi pe la Concordia Chiajna, ar fi avut la bază neînţelegeri de natură intimă.

Valeria Kruk este o artistă celebră în Ucraina, cântăreață și fotomodelul, care în momentul de faţă are o relaţie cu un alt fotbalist, Oleksandr Yakovenko, care a fost şi el jucător al lui Dinamo Kiev, la fel ca Artem Milevski.

Valeria își folosește frumusețea și în scopuri nobile, alergând în mai multe maratoane, reușind să strângă sume importante pentru copiii fără posibilităţi, iar o parte din banii obținuți în urma vânzării unui calendar sexy în care ea a apărut au fost donați în același scop.

Fotomodelul a ajuns din nou în atenția presei din Ucraina cu o declarație recentă despre viața de cuplu. Artista a fost căsătorită cu Artem Milevskyi, fostul internațional ucrainean, trecut în 2016 și pe la Concordia Chiajna.

„Fiecare organism e diferit, la fel sexul. E bine să existe un echilibru între ceea ce vrea bărbatul și ceea ce dorește femeia. Dacă o persoană are nevoie să facă sex o dată pe săptămână, iar cealaltă de cinci ori, atunci apar problemele. O astfel de legătură are puține șanse de reușită”, a explicat Valeria, potrivit GSP.