International, Stiri

Fotomodelul androgin Andrej Pejic si-a schimbat numele in Andreja si a devenit femeie.

Andrej Pejic este un nume celebru in modelling. Frumos ca o femeie, tanarul a defilat pe marele podiumuri internationale atat in haine de barbat, cat si in rochii feminine. Acum Andrej a facut marele pas – si-a schimbat numele in Andreja si vrea sa fie tratat ca o femeie.

fotomodelul-androgin-andrej-pejic-si-a-schimbat-numele-in-andreja-si-a-devenit-femeie-cum-arata-acum_size2

“Cand eram mic se vorbea despre transsexuali numai in emisiunile de scandal de la televizor si era un lucru oribil. Acum lucrurile s-au schimbat in bine, insa cineva in situatia mea trebuie sa munceasca de zece ori mai mult ca sa obtina ceva in aceasta industrie”, a spus de curand Andreja Pejic.

fotomodelul-androgin-andrej-pejic-si-a-schimbat-numele-in-andreja-si-a-devenit-femeie-cum-arata-acum_4

Andrej a facut reclama la lenjerie intima pentru femei, a pozat in rochii elegante sau sexy si s-a jucat cu androginitatea lui. “M-am distrat fiind androgin, dar stiam ceea ce sunt cu adevarat. Am stiut ca sunt femeie inca de la o varsta frageda. Sunt emotionata in legatura cu viitorul meu, este pentru prima oara cand ma simt bine in pielea mea”,a spus Andreja Pejic.

“E revolutionar… Nu mai stiu nici un alt barbat care sa fi facut reclama la lenjerie pentru femei!”, a declarat agentul lui Pejic, Joseph Tenni, pentru blogul de moda Fockwriter. Modelul nascut in Bosnia si crescut in Melbourne a avut parte de contracte neobisnuite care i-au adus laude, dar pentru o prezentare pentru “Victoria’s Secret, i-a declarat el unui reporter de la The Telegraph, ar fi fost in stare sa-si faca si o operatie de schimbare de sex.

fotomodelul-androgin-andrej-pejic-si-a-schimbat-numele-in-andreja-si-a-devenit-femeie-cum-arata-acum_2

“Cu parul sau blond, cu ochii mari si migdalati, cu buze a la Angelina Jolie si cu un corp plat ca o scandura, Andrej Pejic este semnul ca modellingul feminin este pe duca! Este jignirea suprema adusa femeilor – si anume aceea de a crea o fiinta jumatate barbat, jumatate femeie, pentru ca pur si simplu femeile nu mai sunt in stare sa faca acest job. Ce sa mai, femeile din modelling sunt, sa recunoastem, prea …feminine, desi au facut foamea toata viata ca sa fie slabe! Asta e un act de misoginism pur’, scriau mai demult cei de la Daily Mail.