„Selfie” se va lansa la sfârşitul anului! Fodor şi Luciu, actori în viitoarea producţie!

sefie-film

Cuvantul anului 2013, „Selfie”, va deveni in curand titlu al unui film de televiziune romanesc. Este de asteptat ca productia sa fie lansata la finalul acestui an, iar in distributie sa figureze, printre altii, Razvan Fodor, Nicoleta Luciu si Crina Semciuc.

Anul trecut Oxford a catalogat „selfie” drept cuvantul anului. Acesta a cunoscut o explozie de popularitate, fiind utilizat de cei care vorbesc limba engleza, si nu numai, de 17.000 % mai mult decat o faceau in 2012.

„Mania” pozelor tip autoportret pe care le poti face singur cu telefonul l-a cuprins atunci chiar si pe Papa Francis, nu mai vorbim de vedetele comerciale de la Hollywood.

„Selfie” a cucerit si Romania si, prin urmare, va deveni titlu de film. Productia va fi lansata in cursul acestui an, iar in distributie se regasesc Dan Chisu, Razvan Fodor, Nicoleta Luciu, Razvan Vasilescu, Olimpia Melinte, Alina Chivulescu si Crina Semciuc.

Va fi o comedie despre noua generatie si „dependenta” ei de Facebook, petreceri, alcool, experiente sexuale si conflictele ideologice cu parintii. Filmul este regizat de Cristina Jacob.