Ele chiar că sunt ca vinul. Cu cât trece timpul cu atât devin mai bune. Și nu o spunem noi, ci o dovedesc fotografiile pe care le avem în arhiva Click!. Andreea Bănică, Anna Lesko, Cristina Spătar și Adina Halas ar vrea să facă uitate pozele cu ele de la 20 de ani. Pentru că acum chiar sunt mult mai sexy ca atunci.

Deunăzi, pe Instagram, în dreptul unei imagini care o înfățișa pe Andreea Bănică (40 de ani) într-o poziție sexy, un fan a scris o un adevăr de necontestat: “Andreea, înaintezi în vârstă sau întinerești?! Nu îmi dau seama. Atragi toate privirile, cum ai făcut-o întotdeauna”. Și chiar așa este, pentru că, după două nașteri, solista este mult mai senzuală și mai tonifiată decât era la începutul anilor 2000, când cânta în trupa Blondy alături de Cristina Rus.

   La 40 de ani, Andreea Bănică arată mai bine decât multe fete de 20. În plus, acum este și mai curoajă decât era pe vremuri

O altă solistă sexy, și ea de două ori mămică, este Cristina Spătar. Vedeta are 46 de ani, dar vara aceasta a fost la superlativ pe plajă. A făcut exces de poze sexy, în costum de baie, iar fanii de pe Instagram au fost fericiți. Acum, solista nu mai seamănă deloc cu ea la debutul în muzică.

Cristina Spătar și-a etalat toată vara formele pe plajă

Adina Halas (37 de ani) nu este solistă, dar este mămică, la fel ca toate doamnele din acest articol. O știm de când lumea pe micul ecran, însă în perioada 1999 – 2001, când apărea la Antena 1, ca asistentă la “TeleEurobingo Show” sau în emisiunea “Teo si Mircea Sou” , Adina nu era nici pe departe “pătrățele” și “fibră” va acum. În plus, anul acesta și-a pus și implanturi, așa că a devenit cu adevărat bombă-sexy.

Adina Halas “s-a tunat” și și-a pus implanturi anul acesta

Anna Lesko, înainte și acum. Diferența este uriașă

O transformare spectaculoasă am văzut-o și la Anna Lesko (39 de ani), căci artista de peste Prut a devenit toată numai forme de când și-a mărit și ea bustul. În anul 2000, când cânta “Ard în flăcări”, solista era slăbuță, fără forme și mult mai pudică. Acum are un băiețel de 4 ani și jumătate, silicoane și mult curaj de a poza sexy.