International, Stiri

Fotografii de senzatie cu Christina Aguilera!

Un copil este o bucurie pentru oricine, iar Christina Aguilera stie asta pe pielea ei. De cand a aflat ca este din nou insarcinata, vedeta se simte mai bine ca oricand. Pentru a arata asta tuturor, a pozat nud pentru coperta unei reviste de peste Ocean.

Se pare ca rolul de mamica ii prieste Christinei Aguilera, care arata mai bine ca oricand. De cand a ramas din nou insarcinata, vedeta straluceste la propriu, iar asta se poate vedea cu ochiul liber. Pentru a arata tuturor cat este de fericita, cantareata a acceptat sa pozeze pe coperta unei reviste de peste Ocean.

Insa, nu a facut-o ca in orice alta sedinta foto, ci a ales sa renunte complet la haine, pentru a-si arata burtica in toata splendoarea ei. Nu este pentru prima data cand Aguilera face asa ceva, un pictorial similar fiind realizat in 2008, atunci cand vedeta purta in pantece primul ei copil.

“Ca femeie, sunt mandra de corpul meu in toate etapele vietii, ramanand curajoasa si increzatoare in a ma pierde necunoscutului pe care il rezerva viitorul”, a declarat Christina, conform contactmusic.com.