Soţia unui cunoscut politician din Ucraina a devenit vedetă pretutindeni în Europa, după ce pozele cu ea în ipostaze sexy au devenit virale pe Internet.

Alexandru_Stanean

Numit în urmă cu doar câteva luni de Petro Porosenko drept preşedintele raionului Dergaci, Alexandr Polituh a devenit ţinta glumelor în Parlamentul ţării vecine. Asta deoarece soţia sa, Elena, a publicat pe reţelele de socializare mai multe imagini extrem de provocatoare.

Ca tacâmul să fie complet, Polituh se mai confuntă cu o mare problemă de imagine. Astfel, Elena a dat şi o posibilă explicaţie pentru care a decis să dea publicităţii aceste fotografii incendiare. Relaţia cu Polituh scârţâie rău şi femeia se gândeşte tot mai serios să intenteze un proces de divorţ.

De puţin timp în viaţa mea se întâmplă evenimente pe care nu le pot explica. Sunt mamă, împreună cu soţul meu avem un copil de 10 ani. Fără să fiu anunţată, la sfârşitul anului, soţul meu a plecat de acasă şi ne-a lăsat fără bani„, a scris aceasta pe contul personal de Facebook, conform Lifenews.

Citeste si...
Angelina Jolie se viseaza politician. Vezi ce a declarat