Romaniţa Iovan
Showbiz

FOTO Romaniţa Iovan, sexy în costum de baie şi la 59 de ani!

Şi fostul manechin Romaniţa Iovan adoră soarele şi marea, aşa că şi-a prelungit vacanţa de vară cu un sejur la malul mării, unde a pozat ca o nimfă a mării.

Una dintre cele mai frumoase şi fine prezenţe ale podiumului de modă din anii de dinainte de Revoluţie Romaniţa Iovan îşi păstrează silueta de manechin chiar şi acum, după patru decenii. Un nume important din trupa de manechine de la începuturile modei româneşti, Romaniţa s-a impus şi în lumea creaţiei vestimentare, semnând colecţii întregi pentru Escada şi pentru propriul brand.

Romaniţa Iovan

La fel de activă, dar şi la fel de frumoasă, Romaniţa Iovan este una dintre acele frumuseţi legendare care par să fi descoperit elixirul tinereţii. Privindu-i alura longilină, trupul tonifiat şi nelipsitu-i zâmbet, creatoarea de modă este un model aspiraţional pentru multe femei.

Profitând de soarele mai blând de septembrie şi de vremea frumoasă din sud, Romaniţa Iovan şi-a mai oferit o porţie de plajă, alegând un sejur la malul mării. Şi, între înotul în ape limpezi încă de la primele ore ale dimineţii, plimbările la apus şi petrecerile cu muzică live care se încingeau pe seară, femeia de afaceri s-a relaxat alături de soţul ei, Iulian Gogan, oferindu-le şi fanilor internauţi „felii” din vacanţa sa, imortalizate foto şi video.

Romaniţa Iovan

De departe, cele mai apreciate instantanee ale sale au fost cele în care a apărut în costum de baie, demonstrând că, şi la 59 de ani (pe care îi va împlini în curând, pe 3 octombrie), o femeie poate fi la fel de sexy şi senzuală ca în tinereţe. Grija pentru stilul de viaţă sănătos, ritmul activ şi preocuparea pentru păstrarea feminităţii şi alurii zvelte pot duce la un asemenea rezultat, la vârste tot mai înaintate.

Doar fiul ei, Albert Iovan, care s-a transformat într-un adolescent sclipitor, ne face să ne dăm seama că anii au trecut, totuşi, şi pentru Romaniţa Iovan, care azi e mândră de realizările şi evoluţia băiatului ei cu regretatul pilot Adrian Iovan.

blank