Stiri

FOTO: REGINELE frumuseţii de la Bollywood, fără machiaj. Diferenţă ca de la cer la pământ!

“Hollywood-ul Indiei”, aşa cum este numit Bollywood, este numele generic al industriei de filme în limba hindu, care lansează pe marele ecran între 200 şi 250 de lung-metraje, aşa că divele din filmele indiene sunt vedete cu greutate, adorate de milioane de fani în întreaga lume.

Drept urmare, când vine vorba de look, divele de Bollywood au în spate o întreagă armată care se pune în mişcare pentru ca ele să fie frumoase şi strălucitoare pe ecran. Însă atunci când sunt surprinse fără machiaj, vedetele se dovedesc a fi, la fel ca cele de la Hollywood, oameni cât se poate de obişnuiţi, cu cearcăne, riduri de oboseală sau ten fad şi obosit.

GlamGalz a pus în oglindă imaginea mai multor staruri de la Bollywood atunci când sunt puse în valoare de industria din care fac parte şi cum arată aceste femei în viaţa reală, fără machiajul profesionist care poate transforma un chip banal în unul răpitor şi unul frumos, într-o monstruozitate.

Anul trecut Bollywood-ul a împlinit 100 de ani şi se poate spune că cea mai mare producţie de filme din lume, cele indiene, continuă să domine, cel puţin la capitolul cantitate, industria celei de a şaptea arte. În India se produc anual aproape 3.000 de filme, 20% fiind marca Bollywood.

Şi divele din România se confruntă cu aceeaşi problemă

Nici vedetele de la noi din ţară nu au scăpat de riduri sau cearcăne. Deşi când apoar în faţa camerelor de luat vederi sau la evenimentele mondene au un chip perfect, în realitate arată complet diferit. De exemplu, Bianca Drăguşanu a fost nevoită să apeleze la medicul estetician pentru ca faţa ei să arate perfect. Nu este singura vedetă care şi-a recăpătat frumuseţea astfel.

Vica Blochina, Nicoleta Luciu sau Ruby se numără printre vedetele care au apelat la operaţii estetice, printre care mărirea buzelor, înlăturarea ridurilor prin operaţii sau injectarea cu botox.