Stiri

FOTO: RAQUEL RISCHARD, BUST de INFARCT!

E blondă şi are un corp parcă făcut pentru păcat. Americanca Raquel Rischard a realizat o şedinţă foto incendiară, în care mizează pe atuurile ei fizice.

Are un corp voluptuos, care stârneşte fanteziile bărbaţilor din toată lumea. Conştientă de atuurile fizice pe care le are, americanca Raquel Rischard nu ezită să-şi expună formele în toată splendoarea, în pictoriale incendiare.

Recent, blonda a fost protagonista unei astfel de şedinţe foto în Aruba. În bikini şi cu o bluză din dantelă pe care nu a purtat sutien, americanca a făcut spectacol cu formele sale apetisante, în special cu sânii imenşi, fermi şi obraznici.

Nu şi-a dat nicio secundă bluza jos de pe ea, însă bustul i-a putut fi admirat în toată splendoarea după ce a ieşit din apă cu bluza udă lipită de pieptul înnebunitor.

Şi decolteul nu este singurul punct de atracţie al blondei, fundul ei bombat completând imaginea ei de bombă sexy.

Raquel Rischard s-a născut în California, în 1981. este mare admiratoare a divelor de altădată, precum Brigitte Bardot, Raquel Welch, Ava Gardner şi Marilyn Monroe, de la care a încercat să se inspire în ceea ce priveşte look-ul. Blonda se poate lăuda cu numeroase apariţii în reviste dedicate bărbaţilor, unde a făcut furori cu trupul ei.