Showbiz, Stiri

FOTO: Paula Seling a renunțat pentru prima dată la haine!

61532781

Paula Seling este de departe una dintre cele mai discrete vedete de la noi, Mai mult, aparițiile ei publice sunt dintre cele mai „îmbrăcate”, dar acum a renunțat pentru prima dată la haine. Imaginea a făcut înconjurul internetului.

Sunt ani bun de când s-a lansat în muzică și de când a surprins pe toată lumea cu stilul ei. În timp ce majoritatea artistelor optează pentru ținute cât mai scurte și decoltate, pentru a obține un look sexy, Paula Seling abia dacă a acceptat un decolteu mai adânc, și asta doar în condițiile unui show ca cel de la Eurovision.

61532778

În rest, nici nu a avurt să audă de ținutele de scenă incendiare și nici nu s-a pus problema să îmbrace vreodată o rochie fără lenjerie intimă sau alte astfel de construcții vestimentare atât de la modă printre colegele ei de breaslă.

Așa că, ceea ce a făcut acum și-a lăsat mască toți fanii. Fericită că a terminat sesiunea la Conservator, unde acum este studentă deja în anul II. Paula a auitat de toate pentru o clipă și a făcut publică o imagine care a stârnit isterie printre admiratorii ei.

61532777

blank