International, Stiri

FOTO: Monica Bellucci, divă la 50 de ani!

Este un simbol consacrat al frumuseţii mediteraneene.

Succesoare a divelor italiene ale filmului din secolul trecut precum Sophia Loren sau Claudia Cardinale, actriţa şi model Monica Bellucci împlineşte marţi jumătate de secol de viaţă! Ceea ce pare incredibil, deoarece nu arată acest lucru.  

Născută la 30 septembrie 1964 la Citta di Castello, în regiunea italiană Umbria, şi consacrată la Hollywood ca imagine a voluptuozităţii şi erotismului, Monica Bellucci şi-a transformat generoasele curbe şi trăsăturile mediteraneene în principala armă pentru a cuceri publicul. Despărţirea sa acum mai bine de un an de actorul Vincent Cassel, cu care se căsătorise în 1999, nu pare să fi lăsat urme în frenetica sa activitate.

Trecerea timpului nu are efect

Pe coperta multor reviste şi protagonistă a unei serii întregi de campanii de publicitate de la sfârşitul anilor 80, Bellucci a acumulat filme şi nominalizări la premii internaţionale precum premiul David de Donatello sau Premiile César. Cu o traiectorie de peste 20 de ani în lumea spectacolului, Monica Bellucci şi-a început cariera profesională ca model pentru a-şi plăti studiile de drept la universitate şi a devenit celebră pe plan internaţional datorită unor publicaţii ca Elle şi Vogue. A debutat ca actriţă în 1990 în filmul de televiziune „Vita coi figli”. În anul 2000, Belucci a devenit muza lui Giuseppe Tornatore în filmul ‘Malena’. Monica Bellucci s-a consolidat ca imagine a unora dintre cele mai prestigioase mărci de modă, ca Dior sau Dolce & Gabbana, care şi-au exportat campaniile de promovare în întreaga lume, exploatând cea mai senzuală şi captivantă faţetă a acesteia.

Fotografiile arată cum trecerea timpului nu are efect asupra femeilor care au într-adevăr grijă de frumuseţea lor naturală. Imagine a casei de modă Dolce&Gabanna, sex-simbol al Italiei, actriţă de succes, Monica Bellucci nu s-a sfiit să apară aproape goală în fotografiile din Vanity Fair. Deşi are 50 de ani şi două fete, actrita a reuşit să se păstreze la fel de frumoasă. Cu toate că sex-simbolul italian încearcă să inspire o figură maternă, nu îi reuşeşte! După cum subliniază presa internaţională, imaginile pot stârni invidia multor femei.

blank