Stiri

FOTO: Maria Sharapova, cu privirea-n chiloţi şi mâna-n fund!

Maria Sharapova a cucerit lumea tenisului cu loviturile ei năucitoare, dar, în drumul spre victorie, a reuşit mai mult decât atât, uneori, involuntar, alteori fără jenă!

Maria Sharapova e deja cunoscută ca fiind cea mai gălăgioasă sportivă. În timpul unui meci, a depășit “recordul” de 100 de decibeli al Serenei Williams, recunoscută și ea pentru ţipetele mult mai puternice decât ale colegii bărbați din tenis. Celebra tenismenă rusoaică nu oferă imagini de neuitat doar pe terenul de joc, ci şi în timpul liber, în vacanţele exotice în care-şi încarcă bateriile! Recent, blonda a fost surprinsă pe plajele din Mexic, unde a profitat din plin de soare și mare, într-o ipostază jenantă!

Cu sau fără voia ei, Sharapova le-a oferit fotografilor un moment picant. Aceștia au surprins-o pe sportivă în timp ce, nestânjenită, verifica dacă e totul în ordine în chiloți. Ei, Maria, ţinând cont de afirmaţiile răutăcioase pe care le-ai făcut la adresa Simonei Halep, înainte de marea finală de la Roland Gaross, mai bine te-ai duce puţin la plajă! Nu de alta, dar ai nevoie de vitamina D (care menţine sănătatea sistemului osos) pentru confruntarea cu românca noastră. Nu de alta, dar Simona e într-o formă de zile mari şi nu e atât de uşor să o invingi, aşa cum te tot lauzi tu!