media (aaa)

Sexi Loredana Groza: Mens sana in corpore sano!

O alimentatie sanatoasa si sport sunt recomandarile tuturor medicilor, pentru a avea o viata de calitate! Doar ca Loredana Groza o exemplifica in carne si oase! La 44 de ani, corpul ei arata la fel de fraged ca al unei tinere de 25 de ani!

Celebra artista miscarea, indiferent cand unde si cum. De la jogging si fitness pana la squash, sportul reprezinta pentru aceasta sursele nesecate de energie si buna dispozitie. Pentru cei care ii admira fizicul, dar si spiritual, cantareata dezvaluie secretele unui trup mereu tanar, indifferent de varsta biologica! Loredana Groza petrece in fiecare zi, la sala, cam o ora si jumatate. Ce-I drept, un masaj din cand, poate face minuni si o ajuta sa se detensioneze total, scrie divahair.ro.

media (8)Daca e urat afara, Loredana practica sport exclusiv la sala, intrucat ca este important sa isi protejeze corzile vocale. Insa aceasta face miscare si acasa, motiv pentru care isi rezerva cate 10 minute in fiecare zi pentru exercitiile combinate! Mersul pe jos o ajuta, de asemenea, insa nu in ultimul rand, gandirea mereu pozitiva si zambetul pe buze o fac sa radieze de frumusete, atat la exterior, cat si la interior!