Showbiz, Stiri

FOTO: Jojo, bombă sexy în vacanţă.

Jojo se bucură de reuşite pe toate planurile. Nu numai că are o nouă relaţie, la doi ani de la divorţ, cu actorul Paul Ipate, dar şi cariera a intrat pe un făgaş bun.

Nici când nu îi mergea totul perfect, Jojo nu se putea plânge că nu întoarce capetele domnilor. Însă acum parcă e mai sexy ca niciodată. Vedeta de 33 de ani a publicat pe blogul personal mai multe fotografii din vacanţa petrecută în Grecia cu familia sa. Cu abdomneul plat, picioarele bine tonifiate şi fundul perfect, Jojo se plimbă pe plajele însorite din Grecia.

Ea a recunoscut că a avut grijă să aleagă sejurul în funcţie de nevoile fiul ei, Achim, dar şi că s-a jucat mult pe plajă cu micuţul.

“Vă spuneam, nu de mult, pe blog, că am fost în Grecia, pentru un proiect. Întâmplarea face că Grecia este una din desţinatiile mele preferate de vacanţă, aşa că, la puţin timp după, am plecat acolo cu toată familia în vacanţă, în concediu.

Am ales ca perioadă începutul lui septembrie, când vremea a fost plăcută, însă nu caniculară (o mamă se gandeşte la toate!) şi când aveam o pauză între proiecte.
Ajunsă acolo mi-am dat seama că o săptămână nu e suficientă, aşa că am mai prelungit puţin zilele de stat la soare.

Trebuie să recunosc, în mare parte, timpul petrecut pe plajă l-am alocat culesului de pietricele şi scoici sau făcând castele de nisip, pentru că Achim părea absolut fascinat de asta.

Apoi, ca fiecare din noi, am încercat să mă odihnesc cât mai mult, să citesc şi să mă bucur de peisajele superbe.

Ca de obicei, bucătăria grecească s-a dovedit a fi un adevărat duşman al siluetei mele. Mi-a fost greu să rezist tuturor bunătăţilor, mai ales că, ştiţi şi voi, sunt foarte pasionată de gătit. Norocul a fost însă că mâncarea este foarte sănătoasă şi am păstrat mereu orele fixe ale meselor”, a scris Jojo pe blogul său.