Stiri

FOTO: Irina Georgescu – Miss Best Body

După ce ai văzut cât de dezinvoltă a fost Irina Georgescu la şedinţa foto, iată în sfârşit şi pictorialul integral cu ea, aşa cum a apărut în ediţia Playboy de iunie.

Pe Irina Georgescu am cunoscut-o acum aproape un an şi jumătate, pe vremea când era roşcată cu acte în regulă şi ne zâmbea obraznic din lanţurile în care o imobilizaserăm, printre altele, pentru shootingul de playmate din martie 2012.

În iarnă însă, Irina ne-a reprezentat cu succes la concursul Playmate of the Year, din Filipine, unde s-a întrecut cu alte zece concurente şi, deşi nu a fost cea mai tare protagonistă a posterului Playboy din lume, s-a întors cu un bine meritat titlu de Miss Best Body.

Irina are 24 de ani şi este studentă la Marketing, în Bucureşti, după ce a făcut aceleaşi studii şi în Canada, acolo unde familia ei a plecat pe când era ea mică. Aşa că este cu adevărat pasionată de domeniu şi i-ar plăcea să activeze în branşă, fie că e vorba de marketing efectiv, de publicitate ori organizare de evenimente. Şi pentru că are experienţă şi în televiziune, în sezonul trecut al emisiunii Bingo Metropolis fiind coprezentatoare, alături de Ţociu şi Palade, o bate gândul să mai încerce şi micul ecran, însă doar pentru emisiuni de divertisment, pe care să le prezinte, sau pentru ştiri. Poziţia de asistentă TV nu o încântă deloc, aşa că momentan nu are opţiuni care să o tenteze.

Deşi a revenit de câţiva ani din Canada, aproape toată viaţa şi-a petrecut-o acolo, aşa că primul lucru care a impresionat-o în Filipine, când a ajuns la concursul Playboy, a fost clima caldă şi foarte umedă. Norocul ei a fost însă că au petrecut puţin timp afară.

În cele două săptămâni exotice, pe care le-a petrecut alături de alte frumuseţi din toată lumea, Irina nu a prea avut timp liber, pentru că a participat la două shootinguri pentru copertă, un shooting promoţional pentru Crăciun, la o petrecere Playboy ţinută în cadrul unui turneu de golf, la o emisiune de tip bingo – pentru un post de televiziune, dar şi la un post de radio naţional. În plus, a avut, alături de colegele ei, sesiuni de autografe în mall-uri şi seara de gală, când a participat la o prezentare de modă. Singurul ei respiro a fost pe parcursul celor trei zile petrecute în insule, în care s-a putut bucura cu adevărat de vacanţa exotică.

Însă, din tot programul de muncă, cel mai mult i-au plăcut shootingurile, care i s-au părut impresionante, mobilizând o echipă de aproape 50 de oameni care lucrau la buna desfăşurare şi imortalizare a celor 11 concurente. Dintre celelalte ţări, Irina s-a împrietenit cu reprezentantele Africii de Sud, Venezuelei şi Serbiei, cu care continuă să păstreze legătura şi chiar pune la cale o întâlnire. Noi sperăm ca aceasta să aibă loc în România şi să profităm atât noi, cât şi voi de prezenţa unor frumuseţi de pe atâtea continente!


loading...