Stiri

FOTO: Femei, imaginaţie, EROTISM: Unele dintre cele mai SENZUALE TATUAJE

Tatuajele au devenit un accesoriu la moda odată cu “publicitatea” lor făcută de celebrităţi precum Angelina Jolie, David Beckham sau Rihanna.

Motivele imprimarii definitive sunt nenumărate. Extrem de şic şi neconvenţionale, tatuajele capătă uneori, accente senzuale, misterioase, pline de erotism, în ceea ce priveşte femeile care “le poartă”. De la un simbol discret, finuţ, tatuat într-un punct “strategic”, ori un simbol mare şi “alungit” pe tot corpul, tatuajul se transformă în artă. De la ureche şi până la încheietura mâinii, pe gleznă sau pe spate, de la zona superioară a toracelui până pe spate, între omoplaţi, între sâni, sub sâni sau în zona coastelor, “desenele” se pot dezlănţui cu imaginaţie.

Au devenit populare

Spre exemplu, tatuajele sub sâni au devenit populare datorită cântăreţei Rihanna, care a ales un desen cu zeiţa egipteană “Isis”. Vedeta rămâne una dintre principalele surse de inspiraţie, atunci când vine vorba de tatuaje pentru femei.

Specialiştii în domeniu avertizează însă că, nu trebuie să uităm că tatuajul “va sta cu tine permanent”, aşa că înainte să optezi pentru unul asigura-te că o să îţi placă să îl vezi acolo şi peste câţiva ani.