Stiri

FOTO: Dovada in imagini ca J.Lo arata exact ca acum 14 ani. Motivul pentru care multi spun ca e “vampir”: “Nu imbatraneste!”

Are 45 de ani, dar arata la fel de bine ca la 20. Prospetimea si tonusul extraordinare ale artistei hispanice i-au determinat pe multi sa o compare cu un “vampir” si sa sustina ca Jennifer nu imbatraneste.

 Pentru multi, J.Lo a descoperit elixirul tineretii. Vedeta de 45 de ani arata impecabil de peste un deceniu, iar frumusetea si stilul ei incomparabile au devenit un exemplu pentru milioane de femei din intreaga lume. Cum reuseste Jennifer sa fie mereu in forma?

Artista afirma ca importanta stilistilor scade atunci cand o persoana are grija de ea si se iubeste. Zicala “frumusetea vine din interior” este cat se poate de reala pentru ea, care ne ofera sfaturi pentru a fi frumoase si radiante.

In primul rand, spune J.Lo, important pentru o femeie este sa-si faca timp pentru ea: “Cand arati bine, te simti bine. Cand te simti bine, devii o persoana mai buna”. In ceea ce o priveste pe ea, atunci cand este incordata, respira adanc si incearca sa isi goleasca mintea. Relaxarea si meditatia sunt, deci, foarte importante.

Somnul este, de asemenea, recomandat de frumoasa cantareata: “Somnul este la fel de important ca alimentatia si ca exercitiile fizice”.

Si pentru ca un look fresh si tineresc nu se mentine doar prin vorbe frumoase, Jennifer recunoaste si ca munceste mult pentru a arata asa. Ea a precizat ca urmeaza dieta Dukan si face exercitii fizice dupa metoda creata de antrenoarea Tracy Anderson.

Pentru a va convinge ca artista arata exact la fel ca in 2000, va lasam imagini cu evolutia ei. Atentie la chip si silueta: veti vedea ca arata identic!