Showbiz, Stiri

FOTO: Ce sâni lăsaţi are Rocsana Marcu!

În 2004 ocupa fanteziile tuturor bărbaţilor cu pictorialul din Playboy, realizat pe plajele din Grecia. La 10 ani distanţă, Rocsana Marcu a devenit mai mult mamă decât “iepuraş“ sexy, iar asta se vede pe trupul ei.

Parcă nu e vară cu adevărat dacă nu le vedem pe vedetele noastre la plajă, în costum de baie. Cum a urcat mercurul în termometre, fetele şi-au dat hainele jos, s-au uns cu cremă de plajă şi s-au aşezat la bronzat, iar noi vi le arătăm în toată splendoarea.

Dintre acestea, Rocsana Marcu (32 de ani) ne-a atras atenţia într-un mod negativ, căci se pare că vedeta a pierdut lupta cu kilogramele. Aflată la Mamaia pentru a filma un promo pentru campania de vară de la Antena Stars, „Toate fiţele sus”, Rocsana a refăcut scena din Titanic împreună cu colegul ei, Răzvan Botezatu.

A filmat la Mamaia un promo pentru emisiune

Neinspirat moment, căci şi-a lăsat la vedere şunculiţele sugrumate de costumul de baie, coapsele mult prea voluptuoase şi sânii foarte lăsaţi.

Nici pielea în exces din zona gâtului, cu riduri vizibile, nu poate fi trecută cu vederea, astfel încât imaginile sexy cu Rocsana în Playboy sunt acum o dulce şi îndepărtată amintire. Totuşi, să nu uităm că blonda are două sarcini la activ, fiind mămica fetiţelor Mayra (7 ani) şi Indira (3 ani). Cu toate acestea, vedeta are şi variante pentru a redeveni sexy: pe lângă sport şi dietă, există operaţia de mastopexie (ridicare a sânilor), care costă 2.000 de euro în cabinetele celor mai cunoscuţi medici esteticieni de la noi.

blank
blank