Stiri

FOTO: Candice Swanepoel cea mai sexy femeie din lume!?

candice_01_99a561b0e9

Modelel de lenjerie intimă Victoria’s Secret a fost desemnată cea mai sexy femeie din lume, de cititorii revistei Maxim. În topul realizat de publicaţie, frumoasa sud-africană a devansat celebrităţi precum Irina Shayk sau Katy Perry.

Gradul de notorietate nu are nici o legătură cu frumuseţea. Un top realizat de cititorii revistei Maxim a plasat-o pe Candice Swanepoel, un model sud-african, pe primul loc la capitolul sex-appeal. Manechinul a devansat frumuseţi mult mai cunoscute precum Irina Shayk, iubita lui Ronaldo, sau acriţe precum Mila Kunis, Jessica Alba ori Scarlet Johannson.

În topul 10 al revistei „Maxim” s-au mai clasat Irina Shayk, Jennifer Lawrence, Zoey Deschanel, Alessandra Ambrosio, Jessica Alba, Mila Kunis și Carla Delevingne.

Candice Swanepoel s-a născut la 20 octombrie,1988, la Mooi River, în Africa de Sud. La vârsta de 15 ani este descoperită într-un târg de vechituri din Durban. Din anul 2007 a semnat cu celebra casă Victoria’s Secret, unde apare în cataloagele şi prezentările brandului. A apărut pe prima pagină a revistelor Elle (iunie 2008), Vogue (octombrie 2005) sau Ocean Drive (noiembrie 2009). Candice a mai fost şi imaginea produsele promovate de Trussardi, Diane von Fürstenberg, Dolce & Gabbana și Tommy Hilfiger.

blank