Showbiz, Stiri

FOTO 18+: Am aflat povestea din spatele pozelor cu videochatista de la Masterchef!

După ce Maria Secrieriu, una dintre cele mai sexy apariții de la MasterChef, a ajuns vedetă pe unul dintre cele mai cunoscute site-uri de videochat din lume, ies la iveală detalii incredibile despre prestația sexoasei blondine care lucra sub numele de Maizy.

Maria Secrieriu, fosta concurentă de la Masterchef care acum deține un magazin de condimente, este una dintre multele tinere care își completează veniturile cu ajutorul videochat-ului. Conform unor clienți ai videochatului la care a lucrat ”bucătăreasa” sub numele de Maizy, blondina reușea să câștige sume frumoase de bani, toți fiind încântați de prestațiile ei, dovadă fiind calificativele mari pe care le-a primit.

”Juca foarte bine rolul de girlfriend. Adică, știa să te țină de vorbă ca o adevărată iubită, făcea pe psihologul, îți asculta frustările, te consola când îi ziceai că ai probleme. Evident, când era nevoie, se și dezbrăca și făcea show în fața camerei. Oricum, lucra pe mai multe site-uri de chat”, ne-a dezvăluit, sub protecția anonimatului, unul dintre clienții studioului de videochat din București. De altfel, și unul dintre angajații studioului pentru care a prestat blonda a avut doar cuvinte de laudă la adresa ei, susținând că era foarte cuminte, se prezenta plină de elan la studio și își vedea de treaba ei, motiv pentru care, pare-se, sumele câștigate depășeau pe cele ale unor colege.

Maizy_s_profile_Ljalert.com_-_Videochat_Livejasmin_models_-_2014-08-21_20.45.00

u toate că ea susține că nu a lucrat acolo, Spynews.ro a descoperit chiar pe contul ei de socializare o serie de imagini edificatoare cu sexoasa blondină care aspira la titlul de bucătar desăvârșit, ea postând imagini chiar din interiorul locului de muncă. Astfel, chiar dacă susține că totul este un trucaj, pare-se că imaginile de pe contul ei de socializare dovedesc că ea a fost în interiorul studioului și, mai mult, a postat imaginea cu pricina, spunând ”Office time..Awesome Ladyy (La birou.. O doamnă minunată, n.r.)”. Culmea, în imaginea postată de ea pe Facebook apar decorurile (ceasurile lumânările, vaza cu flori de plastic și dulapul) care apar și pe site-ul studioului de videochat, în fotografiile de prezentare ale companiei.