Stiri

FOTO +18: Virgina la 24 de ani! Cum arata Vanda Hadarean goala, una dintre cele mai sexy sportive

In anul 1992, gimnasta Vanda Hadarean cucerea medalia de argint la Olimpiada de la Barcelona. Opt ani mai tarziu, tanara isi arata medalia, insa intr-un mod aparte, intr-un pictorial nud pentru celebra revista destinata barbatilor.Pe cand era virgina!

61264325

Vanda Hadarean a facut cinste Romaniei in momentul in care a castigat mai multe competitii de gimnastica cu lotul feminin. Dupa ce s-a retras din gimnatica, Vanda insa a ales sa se mute in Canada, unde sa continue ca antrenoare de fitness. Acolo, in Petersborough, au gasit-o cei de la revista Playboy si i-au facut o oferta pentru a a poza goala.

Aparitia Vandei in celebra revista pentru barbati a fost in anul 2000, la opt ani distanta de la dobadirea medaliei de argint la Olimpiada de la Barcelona. Desi nu a avut nici cea mai mica problema sa se dezbrace complet si sa se aseze in fata camerei in pozitii destul de incomode, Vanda a declarat la momentul respectiv ca niciun barbat nu a apucat sa o vada asa cum aveau sa o vada fotografii. Cu alte cuvinte, gimnasta a sustinut ca, la cei 24 de ani pe care ii avea in momentul in care a acceptat propunerea de a poza nud, nu avut niciun contact sexual cu vreun barbat. Tanara a declarat ca a preferat sa amane momentul si ca asteptat sa apara barbatul potrivit.