Stiri

Foto +18! S-a dezbrăcat, s-a pozat, a apărut în Playboy, dar spune că a fost doar o strategie!

Ce actriţă spune că a gândit acest “atac” mediatic?!

  Jojo (19)

A fost printre cele mai tinere vedete care au pozat în ediţia românească a revistei Playboy, la 19 ani impresionând cu măsurile sale aproape de ideal: 87-61-84. În momentul acela, era o cântăreaţă în vogă din noul val al muzicii româneşti. Acest lucru s-a întâmplat în urmă cu exact 13 ani, număr cu noroc ar spune bărbaţii!

jojo-playboy

Cătălina Grama, cunoscută cu numele de scenă Jojo, explică cum a fost experienţa trăită alături de Playboy, dar şi despre posibilitatea de a mai repeta figura. Actriţa s-a dezbrăcat în paginile revistei pentru bărbaţi în mai, 2001. Pe atunci avea doar 19 ani, dar ştia ce vrea. Jojo spune că propunerea celor de la Playboy a fost analizată îndelung de producătorii ei muzicali din acea perioadă.

Jojo  (23)

De comun acord, au hotărât că pictorialul o va ajuta în cariera muzicală din punctul de vedere al imaginii şi vizibilităţii. “Aveam 19 ani când am făcut pictorialul şi acela a fost un moment bine ales. Cred că m-a ajutat în carieră, se făcea o trecere de la imaginea mea de copil la cea de adolescentă şi femeie. De asemenea, am făcut pasul de la cariera muzicală, la cea în televiziune. A fost opţiunea producătorilor mei din acea perioadă şi cred că s-a dovedit o strategie de marketing reuşită”, a declarat Jojo pwentru ziarulring.ro.

Jojo (20)

Anii au trecut, iar Jojo a devenit o actriţă veritabilă, o vedetă cu un statut bine consolidat şi spune că nu s-ar mai dezbrăca într-o revistă pentru bărbaţi. De altfel, pe Cătălina nu o mai interesează nici resuscitarea carierei muzicale, dar pregăteşte o surpriză… pe care a şi dezvăluit-o!

Jojo (21)

“Nu mă mai tentează o nouă experienţă în Playboy. Nu mă reapuc de muzică, dar pregătesc o surpriză. Voi face parte dintr-un proiect de lungmetraj, un music-hall produs de televiziunea naţională. Scenariul şi orchestraţiile sunt deosebite. Se va filma în luna iulie şi cred că se va lansa undeva prin toamnă”, a mai adăugat Jojo. Chiar dacă anii au trecut, Cătălina Grama a rămas tot Jojo, adică “jeune et jolie”, care în limba franceză se traduce tânără şi frumoasă.