Stiri

FOTO +18: Mădălina Ungaro stăpânește caii putere!

Mădălina Ungaro s-a înscris la concursul Cyber Girl cu câteva fotografii în care era brunetă. Când a venit să o cunoaştem, am fost surprinşi să descoperim o blondă volubilă. Ne-a plăcut de ea, aşa că am decis să fie următoarea noastră Cyber Cover.

 Mădălina Ungaro s-a înscris la concursul Cyber Girl pentru că îşi dorea de multă vreme să apară în Playboy. De fapt, tatuajul cu iepuraşul nostru, pe care îl are făcut pe piept, stă cuminte acolo de câţiva ani, în aşteptarea vederii luminii bliţului Playboy.

Deşi Mădălina a mai lucrat ca model în câteva ocazii, nu aceasta este ocupaţia ei de bază. La cei 30 de ani şi cei doi copii pe care îi are, proaspăta blondă are o viaţă agitată cu multe responsabilităţi, dar şi momente pentru plăcerea ei. Cum ar fi atunci când face sport. Este o prezenţă zilnică în sala de fitness, dar nu spune “nu” nici sporturilor extreme. Aşa că atunci când a auzit că o ducem pentru şedinţa foto pe un circuit de motocross nu a putut fi mai bucuroasă de atât pentru că, zice ea, am ales locul cel mai potrivit pentru preferinţele ei.

Mădălina este o fire veselă şi spontană, care ia viaţa ca atare şi încearcă să se bucure de fiecare moment cum poate mai bine.