Showbiz, Stiri

FOTO +18: Înainte să-l cunoască pe Costea, Daniela Crudu făcea show-uri erotice în cluburi

Trecutul Danielei Crudu nu este deloc unul imaculat dar, cu toate acestea, ea a făcut mereu eforturi considerabile pentru a se schimba şi a evolua.

Cruduţa nu face parte dintr-o familie cu o situaţie financiară prea bună, aşa că a fost nevoită să se descurce de mică. A ales să fie hostess pe la diverse evenimente, job pe care îl alterna cu show-urile erotice din cluburi. Fire veselă şi modestă, ea reuşea să facă bani frumoşi dezbrăcându-se în faţa domnilor doritori de distracţie, făcându-se repede plăcută în rândul lor.

După puţin timp, pe vremea când abia făcuse 18 ani, ea a participat la castingul pentru postul de „vecină” al emisiunii „Neaţa cu Răzvan şi Dani”. A obţinut postul, fiind una dintre cele mai plăcute asistente ale show-ului matinal.

Cariera ei matinală s-a încheiat după aproape doi ani, din cauza unui scandal cu Leo de Strehaia. Acesta o acuzase că face sex pe bani, susţinând că i-a oferit 10.000 de euro pe care ea nu i-a mai returnat. De asemenea, interlopul a spus că bruneta şi Bianca i-ar fi cerut suma de 100.000 de euro pentru a le avea pe amândouă.

După acest scandal, ea a fost luată de Dan Capatos în emisiunea lui. După puţin timp, ea l-a cunoscut pe Mihai Costea, de care s-a îndrăgostit nebuneşte. De dragul lui, Cruduţa s-a schimbat complet: a renunţat la postul de asistentă, a îndurat bătăi şi umilinţe, a renunţat la ieşirile în cluburi şi la prieteni şi îşi petrecea mai tot timpul în casă, pentru a nu-l face gelos.

Acum, când Daniela este din nou singură, mulţi se întreabă dacă ea va reveni sau nu la stilul de viaţă care a consacrat-o. Dacă va fi sau nu, vom vedea, cu siguranţă, în următoarele ei apariţii publice.

blank