Nicolo Zaniolo (22 de ani) a confirmat în urmă cu câteva luni faptul că are o relație cu românca Mădălina Ghenea (32 de ani), dar fotbalistul urmează să devină tatăl copilului rezultat din relația anterioară.

Nicolo Zaniolo somat de fosta sa parteneră, Sara Scaperrotta, a anunțat la finalul anului trecut că urmează să aibă un copil, tatăl fiind nimeni altul decât fotbalistul celor de la AS Roma.

Nicolo Zaniolo o ignoră pe mama viitorului său copil
Sara Scaperrotta mai are câteva zile până la naștere, iar acest fapt a determinat-o să dezvăluie publicului pe Instagram modul în care Zaniolo a tratat situația încă de când a aflat că urmează să devină tată.

“M-am trezit brusc că mă îndreptam spre a fi părinte singură, fără niciun fel de sprijin. Dacă prima dată mi-a fost frică să trec prin asta singură, frica s-a schimbat rapid în dezamăgire, pentru că Nicolo ratează toate emoțiile, experiențele noi, mixtura dintre fericire și frică, toate acele lucruri pe care le experimentezi în timpul sarcinii.

Tocmai de asta am încercat de multe ori să îl conving să îmi fie alături, dar fără succes. M-a blocat pe toate rețelele de socializare și pe Whatsapp, deci m-am trezit în fața unui zid. Sper ca acest zid să fie dărâmat și ca Nicolo să găsească, în final, curajul să își asume, să își deschidă inima de tată și să se bucure de toate emoțiile părintești”, a relevat Scaperrotta pe Instagram.