Fotbalistul englez Harry Maguire a fost arestat în insula Mykonos, după o bătaie cu un grup de turiști englezi. Căpitanul de la Manchester United e acuzat că a lovit cel puțin un polițist cu pumnii și picioarele, apoi a încercat să oferte mită ca să scape.

Fotbalistul englez a apărut deja la tribunalul de pe insula Syros, după două nopți petrecute în arestul poliției din Grecia. Maguire susține că este nevinovat și va trebui să se întoarcă pe 25 august la următoarea înfățișare.

Între timp, presa engleză a aflat ce a făcut jucătorul englez în zilele de dinaintea scandalului. Potrivit The Sun, Harry Maguire a ajuns pe insula Mykonos alături de logodnica sa, Fern Hawkins, sora lui și mai mulți prieteni, la fel de faimoși.

Marți, căpitanul lui United și amicii săi ar fi cheltuit 63.000 de lire într-o tură de cinci ore a barurilor de pe insulă.

”A băut ca un nebun, de când a ajuns în Mykonos. A cheltuit o avere pe alcool. Nu părea să se oprească, a băut non-stop. Părea supărat de ceva”, a povestit o sursă a jurnaliștilor britanici.

Totul s-a întâmplat la barul de pe plaja SantAnna, unde Maguire ar fi cheltuit 18.000 de lire doar pentru o sticlă de Dom Perignon Brut 2002. Printre altele, fotbalistul a comandat o sticlă de Armand de Brignac, de 17.000 de lire sterline, plus trei sticle de Jack Daniels, de 750.

Încă 1.200 de lire a costat homarul comandat de gașca fotbalistului, mai scriu englezii. Potrivit sursei citate, Maguire ar fi consumat mai mult bere, băuturile exclusiviste atrăgându-i mai degrabă pe prietenii săi.

Filmul arestării: Maguire, șicanat de alți englezi. Sora fotbalistului ar fi fost înjunghiată
A doua seară, la barul Cosi, Maguire a fost șicanat de un grup de englezi, fani ai rivalelor lui Manchester United. Din câte se pare, aceștia ar fi făcut referiri inclusiv la accidentul aerian al lui United, din 1958, când 23 de persoane au murit.

Scandalul în care a fost implicată poliția și a dus la arestarea lui Maguire s-a petrecut o seară mai târziu, când fotbalistul a dat iar nas în nas cu suporterii rivali.

Presa din Grecia a aflat de unde a pornit totul. Sub titlul “Adevărul despre incidentul lui Maguire din Mykonos”, jurnaliştii de la Mykonos Voice dezvăluie cum au stat lucrurile şi ce a dus la acest conflict.

”Totul a început în momentul în care internaţionalul englez a fost ameninţat şi insultat de un grup de compatrioţi, fani ai altor echipe. Unul dintre aceştia a atacat-o pe sora lui Maguire (n.r. Daisy), care se afla lângă fotbalist, şi a înjunghiat-o în braţ cu un obiect ascuţit.

In acel moment, sora lui Maguire a început să sângereze, iar fotbalistul s-a înfuriat şi a sărit la atacator, pe care l-a lovit şi de aici a pornit o bătaie generală”, scrie sursa citată.

190.000 de lire pe săptămână este salariul lui Harry Maguire