Fotbal: Calculele făcute pentru Liga 1, CFR Cluj a învins-o pe FCSB cu 2-0, pe Arena Naţională, şi a revenit pe primul loc în Liga 1, după ce partida Astra – Craiova a fost amânată.

Fotbal: Universitatea Craiova – CFR Cluj | Calcule pentru titlu în Liga 1 Gruparea din Gruia are două puncte avans faţă de trupa din Bănie, dar şi un meci mai mult disputat.

Luni, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1 va avea loc “finala campionatului”, Universitatea Craiova – CFR Cluj.

Există un singur scenariu prin care meciul dintre Astra şi Craiova ar mai conta în lupta pentru titlu: dacă întâlnirea de luni, dintre cele două rivale la titlu, se va încheia la egalitate.

Universitatea Craiova – CFR Cluj, luni, de la 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 | Calculele pentru titlu:
Universitatea Craiova câştigă – trece cu un punct peste CFR Cluj şi e campioană
CFR Cluj câştigă – va avea 5 puncte în faţa Craiovei şi va fi campioană
se termină egal – Craiova rămâne la două puncte în spatele CFR-ului, dar şi cu un meci mai puţin disputat (cu Astra, în deplasare)
Calcule pentru titlu în Liga 1 | Ce se întâmplă cu meciul Astra – Craiova?
Până în acest moment nu a fost luată nicio decizie în privinţa partidei dintre Astra şi Universitatea Craiova. Cert este că întâlnirea nu se mai poate disputa până pe data de 3 august, când este programată “finala campionatului”.

Patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, este pregătit pentru orice eventualitate – a studiat cu experții juridici care ar fi decizia corectă după o nouă amânare a meciului cu Astra.

Justin Ștefan a sugerat că situația poate fi rezolvată în cazul în care gruparea olteană face o plângere la Comisia de Disciplină a FRF, iar aceasta decide o victorie cu 3-0 la masa verde pentru craioveni.

Luni, 3 august, la ora 23:59, FRF trebuie să trimită la UEFA clasamentul omologat din Liga 1 şi participantele în cupele europene pentru sezonul 2020/2021.

Clasamentul play-off-ului Ligii 1