Matilda
Actualitate, Featured

Fostul soț al lui Matilda Pascal Cojocărița a murit. Mesajul emoționat al artistei: „Soarta ne-a despărțit pentru totdeauna”

Matilda Pascal Cojocărița a anunțat printr-o postare pe Facebook că fostul ei soț, tatăl băiatului ei, a murit. Artista și Ioan Cojocăriță au trăit o poveste de dragoste timp de 13 ani de zile, iar după divorț au păstrat o frumoasă relație de prietenie, după cum mărturisește.

Interpreta de muzică populară a publicat o fotografie alături de fostul soț și fiul lor. Imaginea este însoțită de un mesaj emoționant.

„Ai fost OMUL cu care am petrecut anii tinereții, 13 la număr, cu care am început viața de familie, OMUL care mi-a dăruit cel mai frumos și scump cadou de pe pământ, pe Alin, copilul nostru. Am rămas într-o frumoasă relație de prietenie pe viață”, a scris artista pe Facebook.

De data aceasta soarta a fost mult mai crudă și ne-a despărțit pentru totdeauna …ne-ai părăsit! Nu ne rămâne decât să ne rugam pentru sufletul tău nobil! Drum lin către stele Jane! Dumnezeu să te ierte și să-ți odihnească sufletul în pace!”, a transmis interpreta de muzică populară, Matilda Cojocărița.

Artista de 62 de ani avea un copil din fosta căsnicie cu Ioan Cojocărița, pe Alin. După divorț, cântăreața și-a refăcut viața alături de Ștefan Cigu.