Showbiz, Stiri

Fostul soţ al Elenei Udrea se însoară cu Diana Roibu!

Dorin Cocoş a depus deja actele! La trei luni de la divorţul de Elena Udrea, Dorin Cocoş se grăbeşte să îşi pună din nou pirostriile. Omul de afaceri a depus deja actele la Starea Civilă pentru a oficiaza relaţia cu Diana Roibu.

Dorin Cocos iubitaDragoste mare între Dorin Cocoş (52 ani) şi Diana Roibu (26 ani). Graba celor doi îndrăgostiţi este motivată şi de faptul că tânăra ar fi însărcinată. După o vacanţă de vis petrecută în Dubai, Dorin Cocoş şi Diana Roibu vor ajunge peste doar câteva zile la Starea Civilă, pentru a forma o familie cu acte. Tot în această lună se pare că va avea loc şi cununia religioasă, petrecerea de nuntă urmând să aibă loc la Palatul Ştirbey.

În iunie, Dorin Cocoş şi Elena Udrea au pus capăt unui mariaj de 10 ani. Omul de afaceri şi-a scos la rampă iubita la puţin timp după despărţirea oficială de Elena. Dacă viaţa sentimentală a celebrei blonde din politica românească este monotonă, iată că fostul ei soţ este îndrăgostit lulea de iubita lui mult mai tânără şi se pare că va deveni din nou tătic. Viitoarea doamnă Cocoş este din Republica Moldova şi a terminat Facultatea de Drept.