Showbiz, Stiri

Fostul iubit al Annei Lesko a pus ochii pe Alina Puşcaş

Un nou cuplu pare să prindă contur în showbizul mioritic. Cunoscuta actriţă şi prezentatoare de televiziune Alina Puşcaş a intrat în “raza de acţiune” a unui crai de Dorobanţi cu state vechi.

alina-puscas-foto-mihai-stetcu-antena-1_ead709508a

Alina şi-a petrecut după-amiaza zilei de duminică în compania afaceristului Liviu Moreanu, un tânăr cu reputaţie de mare crai, devenit cunoscut în spaţiul monden datorită relaţiei năbădăioase pe care a avut-o cu celebra basarabeancă Anna Lesko. Liviu şi Alina au petrecut aproape două ore tihnite, fără altă companie, întrun local cu ştaif din zona de nord a Bucureştiului.

Potrivit martorilor, cei doi păreau absorbiţi complet de discuţia pe care o purtau cu voce scăzută şi cu zâmbetul pe buze. Contactul vizual a fost permanent chiar dacă, fiind în public, aceştia au păstrat distanţa. Aşezat de partea cealaltă a mesei, Moreanu sorbea cuvintele partenerei sale de discuţie, privind-o captivat. Atmosfera era departe de una creată în contextul unei eventuale discuţii de afaceri, căci drumurile lor profesionale nu prea ar avea motive pentru a se intersecta. Alina Puşcaş a refuzat să comenteze episodul susţinând totodată faptul că ea şi Liviu Moreanu sunt cunoştinţe vechi.

RTEmagicC_alina-puscas-iubit-01.jpg

În momentul de faţă, Alina Puşcaş este singură şi liberă să facă ce alegeri sentimentale doreşte ea. Anul acesta, actriţa şi-a încheiat socotelile cu Viktor Bieltz, bărbatul cu care s-a iubit timp de patru ani şi care i-a fost soţ doar şase luni.

Şi Andreea Mantea a trecut prin patul lui

Printre graţiile de renume care i-au picat cu tronc lui Moreanu se numără şi Andreea Mantea. După ce şi-a încheiat socotelile cu Anna Lesko, pe care părea că o va duce la altar, afaceristul a trăit o poveste scurtă şi intensă cu bruneta. Trei săptămâni ar fi rezistat cei doi împreună. Şi, ca de fiecare dată, infidelitatea lui Liviu ar fi fost cauza despărţirii.