Showbiz, Stiri

Fostul iubit al Andreei Antonescu vinde arme!

Greşeală! Ce a ratat Andreea Antonescu.Iustin Paraschiv e multimilionar şi este la un pas să semneze un contract cu guvernul României care să-i dubleze averea!

Antonescu IustinAndreea Antonescu a făcut, probabil cea mai mare greşeala din viaţa ei atunci când a decis să se despartă de Iustin, iubitul ei din adolescenţă. Poate chiar mai mare decât atunci când a părăsit trupa Andre

La 31 de ani, Iustin Paraschiv este deja un „veteran” al topurilor celor mai bogaţi oameni din România, având o afacere în domeniul agroalimentar evaluată la 120 de milioane de euro. Zilele acestea, însă, Iustin se pregăteşte să dea o nouă lovitura, care ar putea chiar să-i dubleze averea.

tancLa începutul acestui an, grupul de firme controlat de Iustin Paraschiv a cumpărat fabrica de armament MFA Mizil, care nu se afla într-o situaţie fericită din punct de vedere financiar. Câteva luni mai târziu, tânărul afacerist a semnat un parteneriat strategic cu Renault Truck Defense, unitatea de producţie pentru vehicule militare, urmând ca cele două părţi să desfăşoare un program de retehnologizare a fabricii prahovene. Planul era ca la Mizil să fie fabricate pe lângă arme şi automobile militare destinate pieţii interne şi externe.

În această lună, Paraschiv şi partenerii săi de afaceri urmau să se întâlnească cu reprezentanţii guvernului, pentru a pune la punct un contract având Armata Română ca beneficiar. Încă nu se cunoaşte valoarea acestui contract, însă este foarte posibil ca acesta să fie unul foarte consistent, mai ales că Armata Română nu este foarte dotată din acest punct de vedere.

tanc1Iustin Paraschiv a început afacerea cu produse agroalimentare împreună cu părinţii şi sora lui, însă după un timp a preferat să meargă pe cont propriu pentru că avea un „prea mare apetit pentru risc”. La 23 de ani a realizat primul milion de euro, iar în prezent, grupul Carmistin are deja 2.000 de angajaţi şi firme-lider pe segmentele unde activează.