Showbiz, Stiri

Fostul iubit al Alexandrei Stan: ” O bateam, era o femeie usoară si ma epuiza ”

Fostul iubit al Alexandrei Stan: ” O bateam, era o femeie usoară si ma epuiza „

Fostul iubit al Alexandrei StanAntonio Anghel, fostul iubit al Alexandrei Stan, spunea ca o agresa frecvent pe aceasta pe parcursul relatiei lor.

Relatia dintre cantareata si Antonio a inceput dupa ce s-au cunoscut intr-un club din Mamaia. Atunci, Alexandra a renuntat la iubitul pe care il avea si a devenit iubita lui Antonio Anghel.

„Lucra la bar pentru mine, doar că… era o femeie uşoară şi mă epuiza. Nu e o fată proastă. Mă comportam urât cu ea. O băteam, o scuipam… Însă ea voia să se mărite cu mine. Am fost împreună şase luni. A plecat plângând, iar a doua zi m-a reclamat la poliţie că am vrut să o duc la produs. S-a combinat cu prietenul meu cel mai bun, m-am certat cu ăla… M-am certat cu toată lumea din cauza ei”, a spus Antonio acum un an pentru presa mondena.

Cântăreaţa Alexandra Stan, din Constanţa, a fost tratată sâmbătă de medicii Unităţii de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean, după ce ar fi fost bătută de impresarul Marcel Prodan. Tatăl Alexandrei Stan spune că incidentul s-ar fi întâmplat la ieşire din localitatea Valu lui Traian, iar un echipaj de la Rutieră ar fi dus-o la spital.R.E

 

blank
blank